• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.05.2024

21:50

Uuuuuu, ostao je skamenjen kad je ovo video! Evo šta su Mbapeu uradili navijači PSŽ! (VIDEO)

tanjug/ap

Fudbal

Uuuuuu, ostao je skamenjen kad je ovo video! Evo šta su Mbapeu uradili navijači PSŽ! (VIDEO)

Podeli vest

Francuski napadač Kilijan Mbape večeras igra svoj poslednji meč na Parku prinčeva i ova noć za njega će biti više nego emotvna.

PSŽ je već ranije osigurao titulu, pa rasterećeno igra meč sa Tuluzom, a sve oči uprte su u Mbapea.

Trener Luis Enrike mu je dao priliku da se dostojanstveno oprosti od Pariza i navijača PSŽ-a, pa ga je stavio u igru od prvog minuta. I ono što je sigurno, francuski napadač će imati ogromnu želju da nekim golom stavi tačku na "i" kada je u pitanju njegov boravak u francuskoj prestonici.

Na samom zagrevaanju, Mbape je doživeo veliko iznenađenje.

Dok se zagrevao, ugledao je na tribini svoj lik na sjajnoj koreografiji ultrasa PSŽ, nakon čega je ostao skamenjen.

Pre nekoliko dana Mbape je zvanično potvrdio da napušta PSŽ. To se mesecima ranije znalo, još početkom godine, ali sada je stigla zvanična potvrda.

Foto: tanjug/ap

 

- Hteo sam da vam se obratim. Uvek sam govorio da ću vam se obratiti kada budem nešto imao da kažem.  Hteo sam svima da vam kažem da je ovo moja poslednja godina u PSŽ-u. Neću produžiti ugovor i avantura je došla do kraja - rekao je Mbape i nastavio:

- Odigraću poslednju utakmicu na "Parku prinčeva" u nedelju. To će biti meč prepun emocija jer sam već godinama tu i čast mi je bila da budem deo najvećeg francuskog kluba i jednog od najvećih na svetu.

- Uvek ću biti zahvalan što su me doveli da igram na najvećem nivou i da po prvi put osetim pritisak takvih utakmica. Da igram s nekim od najboljih igrača u istoriji fudbala, upoznam dosta prijatelja i sazrem kao čovek. Hvala saigračima s kojima sam igrao, svim trenerima koji su bili tu, sportskim direktorima i predsedniku kao i svim članovima kluba.

Takođe, Mbape je potvrdio da će karijeru nastaviti van Francuske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija