• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.05.2024

07:00

Spremni? Federer najavljuje spektakl: Uskoro na malim ekranima!

EPAIMAGES

Fudbal

Spremni? Federer najavljuje spektakl: Uskoro na malim ekranima!

Podeli vest

Nekadašnji teniser Rodžer Federer (42) objavio je prve kadrove iz njegovog dugo očekivanog dokumentarnog filma.

Švajcarac koji je svoju karijeru završio pre nešto više od dve godine, glavni je akter filma "Federer, 12 poslednjih dana" koji će premijerno biti prikazan 20. juna.

Prvobitno kućni video koji nikada nije bio namenjen javnom gledanju, približava život i karijeru slavnog tenisera, od samog početka pa sve do njegovog oproštaja od Lejver kupa 2022. godine.

Sada će ljubitelji "belog" sporta dobiti insajderski pogled na to šta je bilo potrebno da bi se dvadesetostruki osvajač Grend slema oprostio od igre i navijača koji su oblikovali njegov život u poslednje dve decenije. 

"Spremni? Mojoj teniskoj porodici.. želim danas da podelime neke vesti sa vama...", stoji u kratkoj najavi dokumentarca direktno od strane Federera.

 

 

Osim Rodžera, u glavnoj najavi filma pojavljuje se i kraća izjava srpskog tenisera Novaka Đokovića, inače njegovog dugogodišnjeg rivala.

"Rodžerovo nasleđe će živeti zauvek", istakao je Đoković.

Foto: EPA Images

Rodžer Federer i Novak Đoković

Federer je u karijeri uz 20 grend slemova, takođe bio na čelu ATP liste 310 nedelja. Može se sa sigurnošću reći da je uz Đokovića i Rafaela Nadala obeležio protekle dve decenije svetskog tenisa i smatra se jednim od najboljih igrača svih vremena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija