• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

17.05.2024

19:40

Fudbaler koji je Argentini doneo svetsku titulu optužen za silovanje! Žrtva se javila i otkrila sve detalje!

Tanjug

Fudbal

Fudbaler koji je Argentini doneo svetsku titulu optužen za silovanje! Žrtva se javila i otkrila sve detalje!

Podeli vest

Argentinski reprezentativac, Gonzalo Montijel (27), optužen je za silovanje jedne devojke tokom proslave svog rođendana u Buenos Ajresu 2019. godine, a pet godina kasnije oglasila se i žrtva, manekenka Karolina, koja je detaljno ispričala šta se dogodilo te noći.

Poslednjih par dana ponovo je pokrenut krivični postupak protiv poznatog fudbalera, kojeg je nakon 1. januara 2019. godine, tužila manekenka i hostesa Karolina. Veliku pažnju medijske javnosti privukao je njen video koji je na društvene mreže izabcila pre tri nedelje, gde je ispričala sve detalje te večeri.

 

 

Podsetimo, žrtva je te noći bila u besvesnom stanju, a i dalje nije poznat broj počinilaca koji su učestvovali u ovom zločinu.

- Zovem se Karolina, ja sam hostesa koja je preživela grupno silovanje čiji je glavni počinilac Gonzalo Montijel, čovek koji je postigao poslednji gol za Argentinu na Svetskom prvenstvu. Slavio se njegov rođendan i pozvao me je kući. Upoznali smo se, a oni su me drogirali, dok nisam izgubila svest. To je dokazano tokom istrage, to i da sam vrištala tokom žurke. Gonzalo me je silovao. Dugo sam tražila advokate jer niko nije hteo sa mnom na sud, svi su hteli da se nagodim - navela je manekenka u videu snimljenom prošlog meseca.

Fudbaler Sevilje koji je trenutno na pozajmici u Notingemu i dalje je pod istragom, koja se u poslednje vreme povećala u znatnoj meri. Kako javljaju strani mediji, njemu je naloženo da se vrati u Argentinu na sudsko saslušanje 17. i 20. septembra u Buenos Ajresu, a biće podvrgnut i psihijatrijskoj proceni. 

Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach

 

Osim slavnog fudbalera, u ceo slučaj uključen i njegov prijatelj Aleksis Akosta, koga ranije tokom septembra čeka suđenje, ali ukoliko se proglasi krivim, njegova kazna će biti manja od Gonzalove.

Pre par godina, povodom ovog slučaja oglasila se Karolinina advokatica i objasnila šta se dogodilo.

- Moja klijentkinja je manekenka i ne pije alkohol, ali nakon što je probala dva pića bila je potpuno bez svesti. Posle toga ona je bačena pred vrata Montijelove kuće i ne zna koliko je ljudi bilo uključeno u zlostavljanje - izjavila je ona tada.

Nakon podnešene prijave, Karolina je dobijala pretnje od igračevog okruženja, uključujući i Montijelovu majku. Od nje su tražili da povuče tužbu, da negira slučaj, pa čak da se nagodi sa njima za određenu sumu novca, kako Gonzalo ne bi bio izbačen iz kluba i reprezentacije. No, ona nije prihvatila ništa od navedenog, pa je ovaj slučaj još uvek pod lupom organa reda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija