• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

17.05.2024

11:15

Siner zaveo prelepu Ruskinju! Bila je i sa "lošim" momkom (FOTO GALERIJA)

printscreen instagram

Showtime

Siner zaveo prelepu Ruskinju! Bila je i sa "lošim" momkom (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Drugi teniser sveta Janik Siner (22) u vezi je sa ruskom teniserkom Anom Kalinskajom (25)!

Čuveni italijanski sportski list "Gazeta delo sport" prenosi da su Siner i Kalinskaja viđeni u Torinu gde on pokušava da zaleči povredu kuka i pokuša da se oporavi do početka drugog grend slema sezone Rolan Garosa.

Foto: Tanjug/AP

Zavodnik: Janik Siner

S obzirom na to da drugi reket sveta ne voli da priča o privatnom životu, teško da će u skorije vreme potvrditi vezu sa Moskovljankom, 26. teniserkom sveta.

Siner je donedavno bio u vezi sa izvesnom sunarodnicom Marijom Braćini. Raskinuli su posle četiri godine veze, a neverovatno je da su se samo jednom pojavili u javnosti, prošle jeseni na fudbalskoj utakmici.

Ona je sa njim bila u martu na mastersu u Majami gde ga je bodrila, ali od tada više nije bila uz njega, kako prenosi "Gazeta".

Siner je jednom prilikom rekao da želi svoj privatni život da zadrži za sebe i da zato ne objavljuje slike svoje devojke, porodice i prijatelja. Iz tog razloga je Mariju jednom već ostavio, jer je objavila sliku kako je ljubi u obraz, ali su se kasnije pomirili. Ipak, sudeći prema navodima italijanskih medija, sada je definitivno kraj.

Kada je Anina prošlost u pitanju, ona je pre četiri godine bila u vezi sa kontroverznim australijskim teniserom Nikom Kirjosom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija