• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

23.05.2024

23:50

Skandal trese Premijer ligu! Poznati fudbaler optužen za klađenje!

EPA Images

Fudbal

Skandal trese Premijer ligu! Poznati fudbaler optužen za klađenje!

Podeli vest

Fudbalska asocijacija Engleske optužila je fudbalera Vest Hema, Lukasa Paketu (26), za nelegano klađenje.

Nakon fudbalera Brentforda Ajvana Tonija (28) i veziste Njukasla Sandra Tonalija (24), zbog istog razloga pokrenut je postupak i protiv 26-godišnji reprezentativca Brazila.

Kako se navodi, igrač londonskog kluba je direktno uticao na progres utakmica tako što je namerno dobijao žute kartone. On je na taj način uticao na poslovanje kladionica.

"Lukas Paketa iz Vest Hema je optužen za nedolično ponašanje u vezi sa navodnim kršenjem pravila FA E5 i F3", saopštila je asocijacija Engleske. 

Paketa je u međuvremenu odlučio da se oglasi na društvenim mrežama

"Jako sam razočaran ovom odlukom. Poslednjih devet meseci sam sarađivao u istrazi i pružao sve informacije koje sam znao i imao. Odbacujem sve optužbe i boriću se do poslednjeg daha da operem ljagu sa svog imena. Zbot tekućeg procesa, više se neću oglašavati", napisao je Paketa na Instagramu.

 

 

Nekadašnji fudbaler Milana ima priliku da do trećeg juna da dokaže svoju nevinost, ili će u suprotnom biti optužen za ovo krivično delo.

Brazilac ima ugovor sa Vest Hemom do leta 2027. godine, pričalo se o mogućem transferu u Mančester siti za preko 85 miliona evra, ali posle ovih optužbi, teško je verovati da će se tako nešto dogoditi.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks
Politika

Deklaraciju Svesrpskog sabora dopuniti tačkom o dejugoslovenizaciji! Đurđev: Institucije moraju da nose srpski prefiks

Svesrpski sabor je bio nesumnjivo važan događaj u modernoj istoriji našeg naroda, a deklaracija usvojena tokom istog važan dokument, ali ostaje utisak da je istom falila tačka posvećena dejugoslovenizaciji Srbije i Republike Srpske, jer nema nacionalnog buđenja i srpsko-srpskih integracija ukoliko i dalje imamo institucije koje nose ime po državi koja ne postoji već četvrt veka, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

16.06.2024

10:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20