• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.05.2024

19:20

Skandal u Novom Pazaru! Navijači razvili sraman transparent o Srebrenici (FOTO GALERIJA)

ATA Images

Fudbal

Skandal u Novom Pazaru! Navijači razvili sraman transparent o Srebrenici (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Skandal bez presedana desio se na utakmici plej-auta Superlige Srbije između Novog Pazara i Radničkog iz Niša, kada su viđene sramotne scene.

Igrao se 13. minutu kada je Adem Ljajić doneo vođstvo domaćinu, kada je usledio prekid. Naime, navijači Pazara su na stadionu kraj Jošanice razvili skandalozan transparent "Srebrenica - Genocid".

Foto: ATA Images

Navijači Pazara okačili transparent "Srebrenica - Genocid"

Glavni sudija Jovan Šegrt je istog trenutka odlučio da prekine meč i zatražio da se sramotna poruka ukloni. Ipak, domaće pristalice su odbile da to učine, pokušao je čak i Ljajić da razgovara s njima i zamolio ih da sklone transparent, ali ga nisu poslušali. 

Arbitar Šegrt je posle novog odbijala odlučio da prekine utakmicu i povukao ekipe sa terena. Ipak, tu se nije završio kraj incidentima, pošto su prilikom ulaska u tunel napadnuti i igrači Radničkog. Domaći huligani su sa tribina gađali Nišlije raznim predmetima, ali na sreću niko nije povređen. 

Posle skoro 20 minuta pauze, obezbeđenje je uklonilo transparent sa ograde, pa je utakmica nastavljena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija