• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

27.05.2024

16:14

Ćavi ostavio poruku svom nasledniku: Patićeš u Barseloni

Ćavi Ernandez

Fudbal

Ćavi ostavio poruku svom nasledniku: Patićeš u Barseloni

Podeli vest

Budući trener Barselone Hansi Flik sigurno će patiti, jer dolazi u klub u teškom trenutku, poručio je dosadašnji trener Katalonaca Ćavi Ernandez.

On je u januaru najavio odlazak iz kluba, ali je pred kraj sezone opet pregovarao sa upravom i nadao se ostanku. Ipak, prvi čovek Barselone Đoan Laporta uručio mu je otkaz, iako je Ćavi imao još godinu dana ugovora.

Foto: Reuters

 

 

Samo tri dana nakon odlaska, osetio je potrebu da se oglasi. Poruku je uputio svom nasledniku, Hansiju Fliku, kojem je poručio da će patiti u novom klubu. 

- Mom nasledniku želim da poručim da će sigurno patiti, jer se upušta u jako komplikovanu situaciju. Samo ga pobede mogu spasiti - poručio je Španac.

Foto: Tanjug/AP

 

On je istakao da oseća da ga navijači podržavaju i da zbog toga oseća radost uprkos rastanku. Veruje da će se jednom vratiti u klub u kojem je proveo maltene celu igračku karijeru. 

- Bila bi mi čast da se jednom vratim u klub mog života, ali videćemo. Navijači moraju da razumeju da je finansijska situacija u klubu loša. Ono što me ispunjava ponosom jeste činjenica da odlazim osećajući ljubav navijača prema meni - zaključio je Ćavi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija