• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

28.05.2024

06:20

Babić: Spreman sam za EURO, želim da nastavim da igram u Spartaku!

Reuters

Fudbal

Babić: Spreman sam za EURO, želim da nastavim da igram u Spartaku!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler moskovskog Spartaka, Srđan Babić (28), istakao je da planira da ostane u ruskom klubu, ali i da se oporavio od povrede, te da je spreman da zaigra na predstojećem Evropskom prvenstvu koje se održava od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj.

Imao je iskusni štoper peh pri samom kraju sezone, kada ga je povreda na meču Kupa Rusije protiv Dinama odvojila od terena dvadesetak dana. Pisali su ruski mediji tada da je sezona za njega najverovatnije završena, ali i da je pod velikim znakom pitanja njegov nastup na kontinentalnoj smotri. 

Ipak, Babić je u poslednjem kolu protiv Orenburga bio na klupi za rezervne igrače, pa je izvesno da je njegov oporavak prošao veoma dobro. On je u intervjuu za ruski list "Sport ekspres" izjavio kako se sada oseća odlično, te da je spreman da pomogne "orlovima" na Evropskom prvenstvu, ukoliko se nađe na konačnom spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Oporavak je prošao odlično i moći ću da igram na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo izaći iz grupe i stići do trofeja. Spreman sam da igram na takmičenju - istakao je naš reprezentativac.

Foto: Starsportphoto©

 

Osim toga, osvrnuo se Babić i na spekulacije koje su uzdrmale fudbalski svet prethodnih dana. Pisalo se da štoper ima ponudu da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji, ali sam igrač nema nikakvu dilemu po pitanju budućnosti jer ugovor sa moskovskim klubom ima do 2026. godine. 

- Želim da nastavim da igram u Spartaku, još uvek imam ugovor sa klubom. To je sve - jasno je poručio štoper moskovskog kluba 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija