• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

31.05.2024

12:31

Imao sam finansijski bolje ponude, odbio sam zbog Srbije! Stojković o ugovoru: Neki bi da mi vide leđa!

Starsportphoto

Fudbal

Imao sam finansijski bolje ponude, odbio sam zbog Srbije! Stojković o ugovoru: Neki bi da mi vide leđa!

Podeli vest

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi potpuno otvoreno govorio je o nedavnom produžetku ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije i tom prilikom otkrio je da je imao mnogo unosnije ponude iz inostranstva!

Stojković je pre nekoliko dana parafirao novu saradnju sa srpskom kućom fudbala do 2026. godine, a prema njegovim rečima, dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo.

To znači da će legenda srpskog fudbala voditi ekipu i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u SAD, Kanadi i Meksiku. Na konferenciji za medije održanoj u Staroj Pazovi, otkrio je kako su tekli pregovori, ali i da je nedavno imao unosne ponude, koje je zbog "orlova" odbio!

- Da li je moguće da se još o tome priča? Ugovor i produžetak saradnje je dogovor dveju strana. Sam sa sobom to ne mogu da potpišem. Meni daje dodatnu motivaciju da mogu da radim i daje mi kontinuitet na period koji je ispred nas po pitanju igrača, svega, promena u timu. Mislim da je to dobra poruka i za igrače, da će znati i imati istog selektora i u narednom periodu. Drago mi je da predstavljam svoju zemlju. Ponude koje sam imao u martu sam odbio upravo zbog FSS-a. Nemojte da mislite da nisam mogao finansijski da puno bolje prođem i da zaradim puno više para. To nije bio moj motiv - poručuje Stojković.

Foto: Starsportphoto

Dragan Stojković Piksi

 

Tokom prošlog vikenda pojavile su se spekulacije da je došlo do zastoja u pregovorima, ali Stojković kaže da je potpis prolongiran samo iz tehničkih razloga.

Tražio sam da se završi prvenstvo, pošto je ubrzo nakon toga usledila i Skupština. Nisam hteo da potpisujem po nekim kancalarijama da niko ne zna. To nije moj stil rada, niti sam to želeo. Da li je neko srećan ili nije, ne ulazim u to. Biće i ovih i onih. Ima dosta njih koji bi da mi vide leđa, to nije bitno. Bitno je da je postignut dogovor, na kraju krajeva, i zbog rezultata nastavljamo da imamo kontinuitet. Čini me ponosnim da predstavljamo svoju zemlju. Voditi svoju zemlju i klub je potpuno druga dimenzija - dodaje Stojković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52