• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

01.06.2024

16:54

Kakav šok za "orliće"! Srbija bez selektora u polufinalu EP!

fss.rs

Fudbal

Kakav šok za "orliće"! Srbija bez selektora u polufinalu EP!

Podeli vest

Kadetska reprezentacija Srbije (do 17 godina) sutra (17.00, Sport klub) igra polufinale Evropskog prvenstva protiv ekipe Portugala, a naše momke na tom meču neće moći da predvodi selektor Jovan Damjanović, zbog suspenzije!

Mladi stručnjak je tokom turnira dobio dva žuta kartona, pa će automatski na meču protiv Portugala morati da odradi suspenziju. Kako sam kaže, ima veliko poverenje u svoj stručni štab i smatra da se njegov izostanak na narednoj utakmici gotovo neće ni osetiti.

- Situacija je specifična i naravno da nije lep osećaj. Oba kartona što sam dobio došla su zbog radovanja klupe nakon važnih pogodaka. Generalno, to je trenutak emocije, nemam bilo šta posebno da zamerim bilo kome. Imam jako veliko poverenje u moj stručni štab i pre svega, u svoje igrače. Sa te strane, verujem da neće biti problema. Sve spremamo ranije, dugo smo zajedno i siguran sam da neće biti nikakvih problema - kaže Damjanović.

Foto: fss.rs

Jovan Damjanović na rukama igrača

Kadeti Srbije oduševili su naciju u prethodnih nekoliko dana, pošto su na Evropskom prvenstvu na Kipru prvo uspeli da prođu grupu, a onda da u četvrtfinalu eliminišu Austriju. Drugi polufinalni par u Larnaki čine Italija i Danska, a prema rečima selektora Damjanovića, ekipa Srbije već je napravila veliki uspeh, samim plasmanom među četiri najbolje ekipe u ovom uzrastu.

- Mnogo verujem u ove momke, nisam imao sumnju da će sve ovo da iznesu na pravi način. Ove generacije koje dolaze su dobre i moramo da ih negujemo. Važan je odnos koji imamo, znaju koliko verujemo i znaju da imaju ogroman kvalitet - kaže selektor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija