• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.06.2024

17:48

Engleska oslabljena protiv Srbije! Stub odbrane propušta start Evropskog prvenstva!

Reuters

Fudbal

Engleska oslabljena protiv Srbije! Stub odbrane propušta start Evropskog prvenstva!

Podeli vest

Hari Megvajer ima problema sa povredom lista zbog čega će, verovatno, biti van sastava za prvo kolo EURA.

Reprezentacija Srbije prvi meč na Evropskom prvenstvu nakon više od dve decenije čekanja igraće 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske. Selekcija Gereta Sautgejta ogroman je favorit na tom meču, ali "albioni" imaju određenih kadrovskih problema uoči puta u Nemačku. 

Naime, kako prenosi "Dejli Mejl" glavoboljee selektoru Sautgejtu zadaje povreda Harija Megvajera. Defanzivac Mančester junajteda ima problem sa listom zbog čega je van terena već mesec dana. Nadao se iskusni 53-godišnji stručnjak da bi Megvajer mogao da bude spreman za Evropsko prvenstvo, ali je njegov nastup protiv Srbije pod znakom pitanja. 

Izvesno je da Megvajera neće biti na večerašnjem prijateljskom meču između Engleske i Bosne i Hercegovine u Njukaslu, a selektor Sautgejt rekao je da na iskusnog defanzivca ne računa ni u petak kada rival "albionima" bude Island. 

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

 

Navodno, "Daili Mejl" dodaje da Megvajer neće biti spreman da zaigra ni u prvom kolu Evropskog prvenstva protiv Srbije. Isti izvor odlazi i korak dalje te navodi da će u tom slučaju štoperski tandem činiti Džon Stouns - Mark Guehi. 

Kartu za mesto u startnoj postavi defanzivac Kristal Palasa mogao bi da kupi još večeras na meču sa BiH pošto bi prema najavama engleskih medija trebalo da zaigrao od starta u tandemu sa Brajtonovim Luisom Dankom.

Naravno, postoje i oni koji smatraju da bi izostanak Megvajera bila dobra stvar za reprezentaciju Engleske budući da se iskusni štoper već godinama muči sa formom... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52