• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

09.06.2024

09:00

Srpska stena! "Orlovi", igrajte svi kao Pavlović!

Starsportphoto

Fudbal

Srpska stena! "Orlovi", igrajte svi kao Pavlović!

Podeli vest

Strahinja Pavlović opet je pokazao kako se igra i bori za reprezentaciju Srbije, ne mogu da ga zaustave ni kramponi protivnika.

Na kraju prvog poluvremena utakmice između Srbije i Švedsske (3:0) u generalnoj probi pred odlazak na Evropsko prvenstvo, okrvavljenog lica ostao je Strahinja Pavlović, koji je čak dobio i dobio žuti karton!

Probao je da dođe do lopte u skoku sa švedskim reprezentativcem makedonskog porekla Dejanom Kuluševskim, a sudija mu je dao mu žuti karton. Pavloviću se krv slivala niz lice. Kramponima je Kuluševski pocepao kožu oko nosa i na čelu našem reprezentativcu, pa je zbog toga Srbin još dobio i žuti karton. Ni to ga nije zaustavilo, odigrao je ceo meč, pa je jasno zašto je pre nekoliko dana Rade Bogdanović za Informer rekao da želi da svi fudbaleri Srbije igraju kao defanzivac Salcburga.

- Borben je, igrao je srcem, kod bi tako ušli u utakmicu možemo da se nadamo. Morate da dajete više nego što možete da biste opstali - rekao je Bogdanović.

Pavlović nije oduševio samo bivšeg fudbalera nego i navijače Srbije. Kupio ih je za sva vremena, borio se i izgarao na terenu, išao glavom gde mnogi ne bi nogom... To je ono što navijači traže, bespoštednu borbu od prvog do poslednjeg minuta utakmice. Malo je reći da navijači priželjkuju da svi "orlovi" igraju poput Pavlovića.

 

"Strahinja Pavlović je sve ono što želim da gledam u reprezentaciji. Najbolji štoper plus ubedljivo najveći borac u reprezentaciji", komentra je navijača na društvenoij mreži "X".

"U životu treba vam neko da se bori za vas kao sto se Strahinja Pavlović bori za reprezentaciju".

 

"Strahinja Pavlović ima svo pravo da na poluvremenu išamara sve i jednog saigrača koji se ne zalažu".


Znaju sigurno i Englezi šta ih čeka, zanimljiv je podatak da je Pavlović tokom minule sezone u Salcburgu dobio72 odsto duela u vazduhu, što je najveći procenat od svih fudbalera koji su učestvovali u 50 i više duela. Srpsla stena!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52