• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

10.06.2024

18:02

Foden opravdao Gvardiolino poverenje! Siti planira da produži saradnju na još šest godina!

EPAIMAGES

Fudbal

Foden opravdao Gvardiolino poverenje! Siti planira da produži saradnju na još šest godina!

Podeli vest

Čelnici Mančester sitija nameravaju da ponude engleskom fudbalskom reprezentativcu, Filu Fodenu (24) produženje ugovora za još šest godina, prenose britanski mediji.

Mladi fudbaler ima važeći ugovor sa premijerligaškim klubom sve do juna 2027. godine, a njegova trenutna nedeljna zarada iznosi 200.000 funti.

Kako su rukovodioci Sitija zadovoljni Fodenovim izvanrednim partijama, već planiraju da mu ponude novi ugovor koji bi značajno povećao njegove finansije na nedeljnom nivou za nešto više od 175.000 funti, te bi njegova zarada nakon potpisivanja iznosila skoro duplo više novčane dobiti.

Kako navode ugledni britanski mediji, očekuje se da će ugovor biti potpisan tek nakon završetka Evropskog prvenstva, koje se održava od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj.

Foto: EPAImages

Pep Gvardiola i FIl Foden

Foden je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Mančester sitija, odigrao je 52 utakmice u svim takmičenjima i upisao impresivnih 27 golova. Njegov doprinos timu bio je veoma značajan kada je reč o osvajanju titule u šampionatu, a briljirao je i na međunarodnoj sceni.

Produženje ugovora sa Fodenom bio bi veliki korak za engleski klub, koji želi da osigura budućnost jednog od svojih najtalentovanijih igrača. Sa novim potpisom, Foden bi postao jedan od najplaćenijih igrača u Premijer ligi, što je dokaz njegovog neospornog kvaliteta i značaja za tim Pepa Gvardiole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zlatni dečko srpskog fudbala poručuje: Protiv Engleza će biti najlakše!
EURO 2024

Zlatni dečko srpskog fudbala poručuje: Protiv Engleza će biti najlakše!

Biće ovo uzbudljivo leto za Nemanju Maksimovića (29). Momak rođen u Banji Koviljači predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu (14. jun - 14. jul) u Nemačkoj, a zatim mu sledi selidba u Atinu gde ga očekuje novo poglavlje u profesionalnoj karijeri. Tih i nenametljiv kakav je u društvu, tako deluje i na terenu, makar za nevešto oko prosečnog ljubitelja fudbala.

10.06.2024

19:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija