• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.06.2024

13:17

Skandal u najavi! Anćeloti digao buru, neće da igra...

tanjug/ap

Fudbal

Skandal u najavi! Anćeloti digao buru, neće da igra...

Podeli vest

Karlo Anćeloti, trener fudbalera Real Madrida, otkrio je danas da madridski klub ne želi da igra na predstojećem Svetskom klupskom prvenstvu,

Real je osvojio Ligu šampiona, pošto je u Londonu u finalu ovog takmičenja pobedio Borusiju Dortmund (2:0). Madriđani kao evropski šampion automatski su se plasirali na Svetsko klupsko prvenstvo, koje će biti održano od 15. juna do 13. jula naredne godine u SAD.

Takmičenje će izgledati kao pravo Svetsko prvenstvo reprezentacija: biće 32 učesnika sa svih kontinenata. Anćelotu j  u intervjuu za "Il Đornale“ rekao da Real nema nameru da učestvuje na šampionatu!

- FIFA može da zaboravi na to. Fudbaleri i klubovi neće učestvovati u tom takmičenju. Samo jedna Realova utakmica vredi 20.000.000 evra, a FIFA želi da nas "nagradi“ tom sumom za ceo turnir. Negativno! Poput nas, još nekoliko klubova će odbiti pozivinicu - otkrio je Karlo Anćeloti.

Foto: tanjug/ap

 

 

Nisu još poznata imena sva 32 kluba koja bi trebalo da igraju na Svetskom prvenstvu. Za sada su se kvalifikovali: Real Madrid, Čelsi, Mančester siti, Bajern, PSŽ, Inter, Porto, Benfika, Dortmund, Juventus, Atletiko Madrid, Red Bul Salcburg, Palmeiras, Flamengo, Fluminense, Monterej, Pačuka, Al Hilal...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija