• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

13.06.2024

10:50

Vlahović posebno brine Engleze: Njegova forma nam je upozorenje!

Peđa Milosavljević

Fudbal

Vlahović posebno brine Engleze: Njegova forma nam je upozorenje!

Podeli vest

Poznati britanski list "Dejli mejl" objavio je tekst u kojem ukazuje na deset najopasnijih fudbalera na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a srpski reprezentativac Dušan Vlahović zauzeo je visoko četvrto mesto.

Engleski novinari ističu da se napadač Juventusa nalazi u fantastičnoj formi i da je uvek opasnost po gol, ma koliko bezopasno delovao na terenu.

"Njegovo uzdizanje forme u Juventusu je upozorenje za Englesku. Ne tako davno bio je želja svih velikih klubova Premijer lige. Iza sebe je ostavio najbolju sezonu. Odlično sarađuje sa Mitrovićem i predstavljaće izazov za bilo koju odbranu. Snažan je poput staromodnih engleskih napadača, ali poseduje i brzinu koju Mitrović nema. Može biti tih tokom utakmica i onda postigne gol. Potrebna mu je polu-šansa kako bi pogodio", navodi se u analizi "Dejli mejla".

Foto: AP/Photo

Vlahović brine Engleze

Priliku da opravda strahovanja "gordog albiona" Vlahović i društvo imaće već u nedelju, kada Srbija bude igrala prvi meč na prvenstvu i to upravo protiv najvećeg favorita za osvajanje.

Što se laskave liste poznatog lista tiče, na prvom mestu izdvojili su igrača Nemačke Džamala Musijalu, iza kog su Lamin Jamal iz Španije i Eduardo Kamavinga koji brani boje Francuske.

Među prvih deset mesto je našao i igrač Engleske Adam Varton, koji je iza sebe ostavio izvrsnu sezonu u Kristal palasu.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija