Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

13.06.2024

12:14

Svi hoće da vide Mbapea! Stiglo 100.000 zahteva za trening Francuza!

EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Fudbal

Svi hoće da vide Mbapea! Stiglo 100.000 zahteva za trening Francuza!

Podeli vest

Napadač reprezentacije Francuske Kilijan Mbape glavna je zvezda Evropskog prvenstva u Nemačkoj, tako da je za trening "trikolora" stiglo neverovatnih 100.000 zahteva.

Svaka selekcija imala je po jedan trening otvoren za navijače i medije, a karte su gradovi delili zainteresovanim navijačima. Tako je recimo i Srbija juče odradila trening na kojem je bilo 2.800 navijača. Mahom su to bili naši ljudi iz Augzburga i okoline, željni da vide Piksija i njegove izabranike.

Foto: EPA Images

 

Francuska je svoj trening odrađivala u Paderbornu i moglo je da prisustvuje 4.000 ljudi. Premalo, s obzirom da je stiglo oko 100.000 zahteva. Na kraju su samo najveći srećnici mogli da vide Mbapea i drugare.

Francuz je ovog leta potpisao petogodišnji ugovor sa Realom. On je glavna uzdanica Didijea Dešana, a njihova reprezentacija jedna je od favorita za osvajanje kontinentalnog takmičenja. Snage u grupi odmeriće sa Austrijom, Poljskom i Holandijom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52