• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

13.06.2024

22:30

Trenerska vrteška u Seriji A ne staje! Mitrović dobio novog trenera!

EPA-EFE/Emanuele Pennnacchio

Fudbal

Trenerska vrteška u Seriji A ne staje! Mitrović dobio novog trenera!

Podeli vest

Iskusni fudbalski stručnjak, Paolo Zaneti (41), novi je trener Verone, saopštio je italijanski klub.

Posle Juventusa, Milana, Bolonje, Lacija, Fiorentine i Verona u narednu sezonu ulazi sa novim imenom na klupi. Zaneti je potpisao jednogodišnji ugovor i na mestu trenera zamenio Marka Baronija koji je nedavno potpisao za rimski Lacio.

Fudbalski strateg je deo prošle sezone proveo u Empoliju, ali je nakon pet vezanih poraza u Seriji A i Kupu dobio otkaz. Prethodno je uveo Veneciju u Seriju B,  a predvodio je i Askoliju i Sudtirolu.

 

 

Ekipa čije boje brane srpski fudbaleri Stefan Mitrović i Darko Lazović, uspela je da sačuva status u eliti minule sezone, iako je u januaru ostala bez gotovo pola tima. Zasluge za taj rezultat idu i na adresu Baronija čiji rad nije prošao neprimećeno, pa ga je Lacio angažovao za narednu takmičarsku godinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija