• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

14.06.2024

14:33

Portparol Srbije žestoko odbrusio Hrvatima: Takve frustracije i komentari su ispod svakog nivoa! Time se ne bavimo (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Portparol Srbije žestoko odbrusio Hrvatima: Takve frustracije i komentari su ispod svakog nivoa! Time se ne bavimo (VIDEO)

Podeli vest

Dušana Vlahovića pitali da prokomentariše izjave Joška Jeličića, ali su novinari odgovor dobili od PR-a naše reprezentacije - Milana Vukovića.

Sramnu izjavu pred početak Evropskog prvenstva dao je nekadašnji kapiten reprezentacije Hrvatske - Joško Jeličić. Proslavljeni fudbaler već neko vreme radio kao stručni konsultant na HRT-u, a u najavi kontinentalne smotre istakao je kako je problem u taboru "orlova" ogroman ego kod igrača. 

Vesti iz Hrvatske vrlo brzo su stigle i do Augzburga, a jedan od novinara na konferenciji Dušana Vlahovića uoči starta Evropskog prvenstva tražio je od srpskog napadača da prokomentariše reči Joška Jeličića. 

Ipak, to se nije desilo budući da se u sve umešao portparol naše reprezentacije Milan Vuković. 

- Nije ni vreme, a ni mesto da se bavimo tim temama. Nećemo to komentarisati ni danas, ni u buduće. Takve vrste frustracija su ispod svakog nivoa, niko u reprezentaciji Srbiji se neće baviti sličnim temama od danas pa do kraja Evropskog prvenstva - poručio je Milan Vuković. 

 

Podsećamo, Jeličić je istakao kako postoje veliki problemi unutar našeg nacionalnog tima kao i da će svi isplivati u slučaju poraza od Engleske. 

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako - smatra Jeličić.

Nastavio je nekadašnji fudbaler Dinama, Hajduka i Sevilje da pljuje srpsku reprezentaciju, a u drugom segmentu dotakao se i selektora - Dragana Stojkovića. 

- Njihov je problem što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda... Piksi i njegove izjave... Gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - zaključuje Jeličić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija