• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

19.06.2024

19:09

Hrvati utučeni nakon poraza: Razočarani smo, biće teško protiv Italije!

EPA

Fudbal

Hrvati utučeni nakon poraza: Razočarani smo, biće teško protiv Italije!

Podeli vest

Reprezentacija Hrvatske odigrala je nerešeno sa Albanijom (2:2)u okviru drugog kola grupe B, a na konferenciji za medije nakon meča fudbaleri "kockastih", Ante Budimir (32) i Lovro Majer (26) izrazili su duboko nezadovoljstvo postignutim rezultatom.

Izabranici Zlatka Dalića su u nezavidnoj poziciji posle dve odigrane utakmice na kontinentalnom šampionatu. Nakon poraza od Španije (3:0) i današnjeg remija koji se igrao na stadionu u Hamburgu, Hrvati imaju samo jedan bod, koji ih dovodi u veoma nezgodnu situaciju i dosta otežava plasman u osminu finala. 

Na konferenciji za medije nakon meča, novinarima se obratio fudbaler Osasune, Ante Budimir, koji je istakao da je nerešen ishod možda i najpravedniji s obzirom na prikazano na terenu.

- Rezultat 2:2, jedan bod... Naravno, ostaje žal što nismo izdržalitih deset minuta. Želeli smo postići treći gol jer je svaki bitan. Na kraju nije ispalo kako smo htel. Gol, a imali su i dve-tri kontre na početku, kada je Livaković dobro reagovao. Možda je rezultat pravedan. U zadnjoj utakmici s Italijom moramo biti na nivou svih 90 minuta.Dali smo sve od sebe kako bismo okrenuli i na kraju smo uspeli. Ostaje žal zbog zadnjih deset minuta, ali idemo dalje. U ponedeljak drugo finale - izjavio je Budimir po završetku meča. 

Foto: EPA

Detalj sa meča Hrvatska - Albanija

Na njegove reči nadovezao se i vezista Volfsburga, Lovro Majer, koji je istakao da još uvek ništa nije gotovo, te da još uvek postoji šansa da "kockasti" prođu grupu.

- Šta reći... Tužni smo i razočarani. Albanija je bila bolja u prvom delu, zasluženo je vodila. Okrenuli smo, morali smo pobediti na kraju.To je fudbal. U drugom poluvremenu smo išli na sve ili ništa, dominirali smo, zasluženo postigli dva gola. Razočarani smo, ali ništa nije gotovo. S Italijom treba tražiti pobedu. Mogli smo ovom utakmicom olakšati sve, ali nažalost nismo. Biće teško, ali još možemo da prođemo grupu - objasnio je Majer.

Reprezentacija Hrvatske se u trećem kolu Evropskog prvenstva sastaje sa selekcijom Italije,  i na tom meču će morati da ostvari pobedu ukoliko želi da prođe u narednu fazu kontinentalnog šampionata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija