• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

19.06.2024

23:53

Čista emocija! Evo kako je turski komentator preneo golčinu Arde Gulera (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Čista emocija! Evo kako je turski komentator preneo golčinu Arde Gulera (VIDEO)

Podeli vest

Ozkan Octurk postao hit na društvenim mrežama zbog svoje reakcije na meču Turske i Gruzije na Evropskom prvenstvu.

Drugo kolo grupne faze na Evropskom prvenstvu počelo je danas, a fudbalski sladokusci su već sada imali priliku da vide nekoliko spektakularnih golova. Seriju je u ponedeljak započeo Nikola Sanču, kapiten Rumunije pocepao je ukrajinsku mrežu sa dvadesetak metara. Nešto kasnije, prelep pogodak upisao je Razvan Marin, ali ih je sve nadmašio Arda Guler. 

Talentovani turski reprezentativac imao je mnogo problema sa povredama tokom prethodnih godinu dana zbog čega nije dobio pravu šansu u Real Madridu. Ipak, selektor Vinčeco Montela rešio je da ga uvrsti u sastav za Evropsko prvenstvo, a mladi Guler vratio mu je na spektakularan način prelepim golom u duelu protiv Gruzije. 

Guler je ispisao nove stranice fudbalske istorije budući da je postao najmlađi debitant-strelac na Evropskim prvenstvima. Rekorder je do juče bio Kristijano Ronaldo koji je davne 2004. godine bio strelac sa 19 godina i 128 dana. Sa druge strane, Arda Guler je gol postigao sa 19 godina i 114 dana. Dakle, dve nedelje ranije. 

O golu mladog Turčina priča se širom sveta i Evrope, a na društvenim mrežama je "viralan" postao snimak turskog komentatora. Zaista, nije potrebno da razumete jezik da bi shvatili u kakavom transu je utakmicu prenosio poznati komentator - Ozkan Octurk sa "TRT Sporta". 

Mediji na Evropskom prvenstvu omogućili su Octurku da u miks zoni pronađe Ardu Gulera i pusti mu reakciju nakon njegovog gola. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija