• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

19.06.2024

22:32

Kolaković posle Kube: Momci su izvukli utakmicu, ali ovo je samo deo posla

profimedia

Ostali sportovi

Kolaković posle Kube: Momci su izvukli utakmicu, ali ovo je samo deo posla

Podeli vest

Selektor odbojkaša Srbije zadovoljan je zbog pobede svog tima u poslednjoj nedelji Lige nacija, čime su se približili plasmanu na Olimpijske igre.

Srpski odbojkaši su posle neverovatnog preokreta savladali Kubu sa 3:2 u setovima, iako je rival u Ljubljani imao dva seta viška.  

Strateg našeg tima je nakon meča istakao da su u njegovi igrači najzaslužniji za neverovatan preokret.

- Veoma važna pobeda. Mislim da su momci izvukli ovu utakmicu, stvarno im zahvaljujem na tome. Hvala i mojim saradnicima koji su bili pribrani kada smo gubili 0:2. Ovo je samo deo posla, čekaju nas još tri veoma važne utakmice - rekao je Kolaković.

Foto: profimedia

Odbojkaši Srbije

On je istakao da je ekipa odlično završila meč s obzirom na to da je imala loš početak.
- Mislim da smo došli do neke igre koja može da nas obraduje pred naredne duele. Prvi sledeći je protiv Turske - veoma bitan. Imamo dan pauze, što nije loše jer smo igrali pet setova. Mislim da je to jedna od ključnih utakmica na ovom turniru - dodao je selektor Srbije. 

Svestan je Kolaković da težak zadatak čeka "orlove" i u nastavku i da još nije rešeno pitanje poslednjeg putnika na Olimpijske igre.

- Nema lako. Igrači su sad razigrani i motivacija je mnogo veća. Vera u naše sposobnosti je mnogo veća. Ali, biće teško. Na Olimpijske igre se ne ide lako. Idemo od utakmice do utakmice. I Kuba mora već sutra da igra sa Slovenijom, naravno da ćemo pratiti i njihove rezultate, ali veoma važan nam je okršaj sa Turskom - zaključio je Kolaković.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija