• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

20.06.2024

07:35

Crni Švajni, Ana će ga izbaciti iz kuće! Odlepio za seksi guzom Ronaldove Georgine (VIDEO)

Shutterstock/Reuters

Fudbal

Crni Švajni, Ana će ga izbaciti iz kuće! Odlepio za seksi guzom Ronaldove Georgine (VIDEO)

Podeli vest

Bastijan Švajnštajger (39), suprug naše Ane Ivanović, mogao bi nagrabusi kada se vrati kući zbog guze Georgine Rodrigez.

Bivši reprezentativac Nemačke tokom Evropskog prvenstva radi kao stručni konsultant na nemačkom TV kanalu ARD. Tokom meča Portugalije i Češke (3:1) u studiju su gledali snimak sina Kristijana Ronalda, koji je proslavio 14. rođendan, i njegove devojke Georgine.

Bastijan nije obratio pažnju na Ronaldovog sina, koji je nosio ljubičasti dres Nemačke, nije ga ni primetio. Za sve je kriva seksi Georgina, koja je bila u uskoj zelenoj majici i uskom šortsu, pa je u prvom planu bila njena guza. Naravno, nije to promaklo Švajniju, bio je malo ometen, ali je kriva  provokativna Georgina, pa je usledio urnebesan komentar voditelje. 

"Gde gledate? Oooo.. Bastiii, dres, dres nemačke", rekla je Ester Sedlaček.

Usledila je bura na društvenim mrežama i šaljivi komentari na račun Bastijana. Fanovi mu savetuju da se ne vraća kući, jer mu Ana ovo neće oprostiti, drugi kažu da je naša teniserka mnogo lepša i zgodnija, jer je atletski građena...

 

 

 

Ana i Basti su se venčali 2016. godine i imaju tri sina, a  naslednike žele maksimalno da zaštite od javnosti i medija, pa su dečaci retko u medijima, ali i na društvenim mrežama. Sinove Leona i Luku dobili su 2018, odnosno 2019. godine, a Ana je treće dete rodila umaju 2023. godine.

- Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom“, ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo - rekla je Ana jednom prilikom.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija