• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

20.06.2024

17:09

Junak Srbije želi pobedu nad Dancima! Ceo život sam džoker (VIDEO)

Peđa Milosavljević

Fudbal

Junak Srbije želi pobedu nad Dancima! Ceo život sam džoker (VIDEO)

Podeli vest

Gol protiv Slovenije mi je možda i najdraži za reprezentaciju, jer može da nam donese nokaut fazu Evropskog prvenstva, poručuje fudbaler Luka Jović.

On je u nadoknadi vremena dao gol za izjednačenje protiv Slovenije i ostavio Srbiju u životu za nokaut fazu Evropskog prvenstva. Prema njegovim rečima, ovo mu je najdraži gol u nacionalnom dresu. 

Foto: Peđa Milosavljević

 

 

- Mislim da jeste najdraži, jer postoji mogućnost da on bude bitan za prolaz dalje. Dao sam tako i protiv Škotske, isto u u 95. minutu, ali nismo otišli na EURO posle penala. Valjda će sada da bude drugačije - rekao je Jović.

Srbija će u utorak od 21.00 čas ukrstiti koplja sa Danskom i samo pobeda joj ostavlja nadu za nastavak takmičenja. Napadač nema dilemu da će "orlovi" ići na trijumf. 

- Odigrali smo dve kvalitetne utakmice protiv kvalitetnih protivnika. Prvu smo izgubili od Engleske, iako verujem da smo zaslužili više. Danas...pa hajde da kažemo da je nerešeno realan ishod. Bilo je teško vreme za igranje. Slovenija je fajterski nastrojena i mislim da je mnogi potcenjuju, a ja sam jako pozitivno iznenađen načinom na koji je igrala. Mnogo su napredovali u odnosu na utakmice koje smo igrali protiv njih u Ligi nacija. Mi smo i protiv Engleza i danas i išli na pobedu, tako da ćemo ići na pobedu i protiv Danske. Moramo da se spremimo što bolje. Danska je kvalitetna. Moraćemo gas do daske i idemo na tri boda  zaključio je Jović. 

Napadač je timski igrač i nije mu bitan lični učinak koliko rezultat celog tima. 

- Imao sam dobru sezonu. Samopouzdanja mi ne fali. Bitniji mi je rezultat, nego da pobedimo. Voleo bih da dobijemo sledeću, pa ne moram ja da dam gol. Takođe, nije važno hoću li početi utakmicu. Ja sam džoker ceo život, imam godinu dana standardnih, tako da mi to nije problem - istakao je napadač. 

Na "Alijanc areni" bilo je oko 20.000 navijača Srbije, a fudbaler ocenjuje da verovatno nisu zadovoljni onim što su videli. 

Foto: EPA

 

- Hvala navijačima na podršci. Došli su u velikom broju. Naš narod je malo težak, mislim da nisu zadovoljni, nadam se da ćemo im sledećom utakmicom vratiti osmeh na lice - isiče igrač Milana. 

Luku je na kraju neko od novinara pitao hoće li tražiti savet od Zlatana Ibrahimovića kako da pobedi Dance.

- Loš početak na sledećoj utakmici i primljen gol....mnogo bi nam otežali da postignemo željeni rezultat. Neću tražiti savet od Ibrahimovića - zaključio je reprezentativac. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52