• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

14.07.2024

10:55

Vlahović i Milinković Savić su najgori! Marka je rekla svoje

Shutterstock/Starsportphoto

Fudbal

Vlahović i Milinković Savić su najgori! Marka je rekla svoje

Podeli vest

Fudbaleri reprezentacije Srbije Sergej Milinković Savić i Dušan Vlahović svrstani su u najgori tim igrača sa Evropskog prvenstva, po izboru španske "Marke".

Prestižni list pravio je u formaciji 4-3-3 tim igrača koji je najviše podbacio na kontinentalnom šampionatu. Kao kriterijum gledalo se od kojih reprezentacija se mnogo očekivalo, ali su podbacile, kao i za koje pojedince pre početka takmičenja se verovalo da će imati veliki doprinos, a nisu ga imali.

Foto: Starsportphoto

 

 

Vezista Al Hilala Milinković Savić našao se na listi, kao i napadač Juventusa Vlahović. Mnogo više se očekivalo od najvećih srpskih zvezda, a nisu pokazale baš ništa. Sergej je na terenu proveo 119 minuta i nije dao gol niti je imao asistenciju. Vlahović je na tri utakmice u igri bio 177 minuta, ali takođe bez konkretnog učinka. 

Uz Srbiju, jedna reprezentacija koja je za ovaj neslavni tim dala dvojicu igrača je Italija. Iz njenih redova, mesto u najgorih 11 zauzeli su Đovani di Lorenco i Đanluka Manćini. Najveća zvezda na ovoj listi je Portugalac Kristijano Ronaldo. Fudbaler, kojem je ovo bilo šest Evropsko prvenstvo, nije dao nijedan gol, što mu se premijerno desilo na kontinentalnom takmičenju. 

 

Foto: printskrin Marka

 

Formaciju su dopunili: Oleksandr Zinčenko iz Ukrajine, Andres Kristensen iz Danske, Dominik Soboslaj iz Mađarske, zatim iz Škotske Skot Mekgin. U napadu je, uz Vlahovića i Ronalda mesto zauzeo Belgijanac Romelu Lukaku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Euforija u Španiji! Žele dve titule u nedelju, ali pita se i Novak! (VIDEO)
Fudbal

Euforija u Španiji! Žele dve titule u nedelju, ali pita se i Novak! (VIDEO)

Nedelja će biti veliki dan za ljubitelje sporta u Španiji, pošto će njihova fudbalska reprezentacija igrati finale Evropskog prvenstva protiv Engleske, dok će Karlos Alkaraz u finalu Vimbldona protiv Novaka Đokovića pokušati da odbrani titulu! Pred sudbonosne mečeve, Alvaro Morata i Karlos Alkaraz poslali su poruke ohrabrenja!

13.07.2024

21:22

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52