• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

17.07.2024

22:10

Ne može bez crveno-belog! Babić oblači dobro poznate boje!?

Starsportphoto

Fudbal

Ne može bez crveno-belog! Babić oblači dobro poznate boje!?

Podeli vest

Srpski reprezentativac nalazi se na meti Olimpijakosa i sve su prilike da će karijeru nastaviti u Pireju.

Uspeo je Olimpijakos, mimo svih očekivanja, sezonu bez titule da privede kraju i proglasi je - uspešnom. Crveno-beli iz Pireja osvojili su Ligu konferencija, treće po važnosti UEFA takmičenje i tako ublaže nezadovoljstvo navijača nakon kraha u Superligi i Kupu. 

Evropski trofej bio je dovoljan da Hose Luis Mendilibar dobije poverenje uprave kluba i formiranju tima za narednu sezonu. Crveno-beli ne kriju svoje ambicije da se što pre vrate na tron u Grčkoj i shodno tome već nedeljama je veoma radno u Pireju. Veliki broj pojačanja već je zadužio crveno-beli dres, ali to nije kraj budući da se očekuje da put lučkog grada na jugu Atike krene još najmanje petorica fudbalera. Među njima i jedan srpski reprezentativac - Srđan Babić. 

Godinama je već poslednja linija najslabija tačka Olimpijakosa, svestan je toga i Mendilibar zbog čega je od uprave tražio dva štopera i levog beka za narednu sezonu. Nakon što su dobro pregledali tržište u Pireju su odlučili da je Srđan Babić idealan izbor za crveno-bele, prenose mediji u Grčkoj. 

Razlog zbog čega je Babić primarna opcija Olimpijakosa je leva noga budući da se srpski defanzivac odlično snalazi u organizaciji napada iz poslednje linije. Takvi igrači izuzetno su retki i cenjeni na tržištu, u Spartaku iz Moskve računaju na Babića te je izvesno da bi crveno-beli morali da odvoje pozamašnu svotu novca za bivšeg fudbalera Crvene zvezde. 

Foto: spartak.com

 

Navodno, Spartak bi Babića pustio za 4.000.000 evra. No, tu nije kraj poslovima na relaciji Grčka-Rusija, pošto bi srpski reprezentativac u srcu odbrane sarađivao sa aktuelnim defanzivcem CSKA - Vilijanom Ročom. 

Dres Olimpijakosa su ovog leta već zadužili Dani Garsija, Aleksandros Anagnopulos, Marko Stamenić i Kostinja, dok će Mendilibar moći da računa i na Ramona, Lejdnera, Halsgroua, Lovera, Pepea, Bau, Kundea, Ranđelovica, Vrusaija, Bijela i Kamaru koji su se u klub vratili sa pozajmica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija