• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

17.07.2024

22:00

Bio je na meti Zvezde, a sada ide u Primeru! Velikan želi snažnog štopera!

Profimedia

Fudbal

Bio je na meti Zvezde, a sada ide u Primeru! Velikan želi snažnog štopera!

Podeli vest

Sevilja započela pregovore sa Sočijem oko budućnosti Vanje Drkušića.

Na sve načine Crvena zvezda je prošle godine pokušavala da od Sočija otkupi štopera Vanju Drkušića. Bio je Slovenac velika želja srpskog šampiona, ali Rusi nisu želeli da pregovaraju već su odredili cenu za svog defanzivca. Velikan sa "Maraken" nije bio spreman da ispuni te zahteve te je Drkušić ostao u Sočiju. 

Šuškalo se pre Evropskog prvenstva da Zvezda nije odustala od snažnog štopera, ali nakon sjajnog nastupa na kontinentalnom takmičenju Vanja Drkušić otišao je izvan dometa crveno-belih. Soči je odredio novu cenu i ona iznosi oko 7.000.000 evra, dakle, svota koju samo najbogatiji klubovi u Evropi mogu da plate. 

Šuškalo se da Drkušića gledaju Hofenhajm i Benfika, ali kako prenose mediji u Rusiji, prvi favorit za njegov potpis u ovom momentu je - Sevilja! 

"Čempionat" prenosi da je velikan iz Andaluzije otvorio pregovore sa Sočijem oko obeštećenja, a da bi ono moglo da iznosi i više od 7.000.000 evra. Plan je da Drkušić naredne sezone čini štoperski tandem zajedno sa Nemanjom Gudeljom budući da ostatak defanzive nije oduševio u razočaravajućoj takmičarskoj godini Sevilje. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija