• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

19.07.2024

16:29

Hitno obustavljen transfer! Zvezda pokrenula postupak protiv Olanjinke

Starsportphoto©

Fudbal

Hitno obustavljen transfer! Zvezda pokrenula postupak protiv Olanjinke

Podeli vest

Pisalo o tome da Piter Olanjinka napušta Crvenu zvezdu i vraća se u bivši klub Slaviju iz Praga, izgleda da od toga neće biti ništa.

Kako saznaje "Mozzart Sport", Olanjinka će ostati u Crvenoj zvezdi zbog problema koji je nastao sa klubom.

Prema navodima, on je izrazio nezadovoljstvo zbog minutaže u Ligi šampiona i "večitim derbijima", a posle toga nastavio je sa lošim treninzima, zbog čega je klub reagovao.

Crvena zvezda će pokrenuti disciplinski postupak protiv igrača, a ponuda Slavije od čak 2.000.000 evra se neće iskoristiti.

Foto: Starsportphoto

 

 

Nigerijac je postao igrač crveno-belih kao slobodan fudbaler, a njegov ugovor traje do 1. jula 2026. godine.

U dresu tima sa Marakane odigrao je 43 utakmice, postigao je 12 golova i zabeležio sedam asistencija.

Olanjinka je ranije igrao za Bilis, Skenderbeg, Gent, Duklu iz Praga i Varegem. Za reprezentaciju Nigerije je nastupio čeitiri puta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)
Live TV

Da li Bajden zaista ima koronu ili je to marketinški trik? Demokrate će u ponedeljak morati da se izjasne o svojoj podršci aktuelnom predsedniku! (VIDEO)

Predsednik Džo Bajden je pozitivan na koronavirus i ima blage simptome, saopšteno je iz Bele kuće juče, a preneo je BBC. Bajden je trebalo da govori na događaju u Las Vegasu u sredu popodne po lokalnom vremenu, a u sklopu napora da pridobije latinoameričke glasače. Izvršna direktorka Unidosa Dženet Murgija saopštila je gostima da je predsednik izrazio svoje žaljenje što nije mogao da se pojavi jer je bio pozitivan na koronavirus. Na ovu temu za Informer, u emisiji "Info jutro", govorili su analitičar Branko Radun i novinar i pisac Aleksandar Gajović.

19.07.2024

13:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta
Kultura

Gostovanja predstava Beogradskog dramskog pozorišta tokom leta

Posle julske pauze, Beogradsko dramsko pozorište će sa svojim hit predstavama Čovek slon, Budućnost, Laž i Švejk tokom avgusta gostovati na svim većim festivalima u regionu, dok će na Letnjoj sceni - BDP Millennium team Areni u okviru projekta Novi glasovi biti izvedene premijere dve predstave: Rake (24.8) i Kavez za ptice (30.8).

19.07.2024

12:51

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija