• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

17.07.2024

22:49

Nedeljković debitovao u dresu Aston Vile! Srpski biser ostavio sjajan utisak

Starsportphoto

Fudbal

Nedeljković debitovao u dresu Aston Vile! Srpski biser ostavio sjajan utisak

Podeli vest

Bivši bek Crvene zvezde odigrao 45 minuta u prijateljskom meču protiv Volsola.

Ostvario je Kosta Nedeljković prošle zime transfer u Aston Vilu nakon sjajne polusezone u dresu Crvena zvezde. Ipak, velikan iz Birmingema rešio je da mladog beka ostavi na "Marakani", ali tokom proleća nije imao prostora za napredak budući da ga je mučila povreda. Na kraju sezone - krenuo je put Ostrva, a danas je upisao i debi u dresu novog kluba. 

Četa Unai Emerija odigrala je prijateljski meč protiv Volsola, a mladi bek dobio je šansu na startu drugog poluvremena. Odigrao je Nedeljković 45 minuta umesto Meti Keša i ostavio sjajan utisak, ako je verovati reakcijama navijača Aston Vile. 

Još uvek nije poznato kakav je status Koste Nedeljkovića u dresu Aston Vile, moguće je da će narednu sezonu provesti na pozajmici kako bi se navikao na ostrvski stil fudbala. Ipak, dobra utakmica protiv Volsola mogla bi da mu obezbedi neko vreme da se dodatno nametne Unai Emeriju. 

Vila je dobila meč sa 3:0, a prva gola su pala u prvom poluvremenu i strelac oba bio je Morgan Rodžers, najpre u 21. pa u 36. minutu. Konačan rezultat postavio je Beri u poslednjem minutu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija