• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

20.07.2024

22:59

Reči kidaju dušu! Milenković se emotivnim rečima oprostio od Fiorentine!

AP/Photo

Fudbal

Reči kidaju dušu! Milenković se emotivnim rečima oprostio od Fiorentine!

Podeli vest

Bivši fudbaler Fiorentine koji je pre dva dana zadužio dres Notingema, Nikola Milenković (26), na društvenim mrežama objavio je oproštajno pismo u kojem izražava duboku zahvalnost gradu Firenci, klubu, saigračima i navijačima, za sedam nezaboravnih godina provedenih u Fiorentini.

Srpski reprezentativac je posle sedam godina zamenio italijansku Seriju A Premijer ligom i prešao iz Fiorentine u engleski klub. Iako je Milenković iz sezone u sezonu bio stub odbrane "ljubičastih", čelnici kluba odlučili su da je došlo vreme za rezove, pa je bivši štoper Partizana potpisao sa "šumarima" ugovor do leta 2029. godine.

Nakon što je transfer zvanično potvrđen i pošto je predstavljen kao novi igrač engleskog premijerligaša, Nikola je odlučio da se putem društvenih mreža oprosti od svog bivšeg kluba. Kao što ćete i pročitati u tekstu ispod, srpski as nije štedeo na rečima i izrazio je veliku zahvalnost svojoj "drugoj porodici". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikola Milenkovic (@milenkovicn_4)

"Firenca, 7 godina, Nezaboravno putovanje. Ti, koja si me od prvog dana dočekala kao da sam tvoj sin. Ti, koja si mi dala priliku. Ti, koja si me naterala da rastem. Ti, koja si postala moj drugi dom. Ti, koja si me videla kao dete i sada me pratiš kao čoveka. Ti, koja si mi dala najveće emocije. Ti, koja si mi dala nezaboravne uspomene. Ti, koja si mi dozvolila da sanjam i da te snove ostvarim", započeo je Nikola.

Nije se libio srpski reprezentativac da iskaže svoje emocije i sve što mu je na duši, pa je nastavio u istom tonu.

"Ti, koja si me uvek podržavala. Ti, koja si me od uvek volela. Ti, koja si uvek bila uz mene. Ti, koja si me uvek gurala. Vi, koji ste mi bili najveća motivacija. Ti, koja si se radovala i plakala zajedno sa mnom. Vi, koji zaslužujete uspehe i trofeje. Vi, koji ste svojom podrškom učinili nemoguće mogućim. Ti, koja si od svakog meča napravila pakao za svoje protivnike. Ti, koja si bila moj ponos i moja privilegija. Ti, koja si bila moja porodica", naveo je Milenković.

Za kraj, Nikola je iskoristio priliku da se poslednji put zahvali svima koji su bili tu za njega proteklih sedam godina.

"Dao sam ti sve. Dao sam ti sve. Dala si mi sve. Dala si mi sve. Ušla si mi pod kožu, pravo u srce. Firenca, večna ljubav koja će tu ostati zauvek. Veliko HVALA, vama, mojim saigračima, celom klubu, predsedniku, direktorima, trenerima, osoblju i svim ljudima koji ovaj klub čine posebnim svaki dan.Vaš Nikola", zaključio je sada već bivši fudbaler Fiorentine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija