• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

21.07.2024

10:37

Samardžić rekao "da" Milanu! Srbin hoće na "San Siro", sada je italijanski gigant na potezu!

profimeda

Fudbal

Samardžić rekao "da" Milanu! Srbin hoće na "San Siro", sada je italijanski gigant na potezu!

Podeli vest

Srpski fudbaler koji nastupa u dresu Udinezea, Lazar Samardžić (22), izrazio je želju da pređe u redove italijanskog velikana Milana, javlja ugledni italijanski novinar Fabricio Romano.

Naš reprezentativac je pokazao kvalitet na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, iako nije dobio previše prostora za igru. Po povratu sa kontinentalnog šampionata našao se na radaru mnogih slavnih klubova, a najistaknutiji u želji da ga dovedu jesu "rosoneri". 

Kako javlja dobro informisani Italijan, klub u kojem već igraju srpski fudbaleri Luka Jović i Jan Karlo Simić (mada je sve izvesniji njegov prelazak u Anderleht), već desetak dana pregovara sa vezistom Udinezea, a pregovori idu u odličnom smeru. Samardžić je prihvatio ponudu da ovog prelaznog roka pojača redove ekipe iz Milana, ali se sada čeka na njihov korak kako bi transfer definitivno bio ozvaničen.

 

 

Posao i dalje nije blizu realizacije, jer "rosoneri" tek moraju da se dogovore sa ekipom iz Udina oko obeštećenja za 22-godišnjeg fudbalera. Finansijska očekivanja kluba nisu mala, što znači da će italijanski velikan morati da proda jednog od svojih veznih igrača, kako bi budžet za Samardžićev dolazak bio oslobođen.

Ukoliko se odluče na takav korak i ukoliko ovoga puta kao i prethodnih ne bude kočnica sa Lazareve strane, očekuje se da vezista pojača srpsku koloniju u italijanskom gigantu i tako završi transfer sagu koja traje već mesecima unazad. 

 

 

Lazar je pre godinu i po dana imao već sve dogovoreno sa Interom, prošao je i medicinske prelgede, ali je sve palo u vodu jer je njegov otac hteo da promeni sadržaj ugovora. Tada je sa agentima, koji su zastupali srpskog igrača, raskinuta saradnja i stariji Samardžić je preuzeo ulogu menadžera.

Ovo je četvrti prelazni rok u kome je srpski as jedan od potencijalnih pojačanja za velike klubove i postalo bi prilično problematično da Lazar još jednom ostane u Udinezeu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Au, šta radi Ibra! Zlatan pravi srpsku koloniju u Milanu, kontaktiran otac srpskog asa!
Fudbal

Au, šta radi Ibra! Zlatan pravi srpsku koloniju u Milanu, kontaktiran otac srpskog asa!

Nakon što je srpski reprezentativac Strahinja Pavlović (23) pristao da pojača italijanski Milan, slavni klub je kontaktirao oca i agenta njegovog saigrača iz nacionalnog tima, Lazara Samarždića (22)! Očigledno da Zlatan Ibrahimović (42), koji se i te kako pita za igrački kadar, simpatiše Srbe, pa će se Luki Joviću (26) i Jan Karlu Simiću (19) vrlo izvesno pridružiti još dva "orla".

19.07.2024

07:00

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba
PUN MESEC U JARCU

Najtačniji nedeljni horoskop od 22. do 29. jula! Lavovima se otvaraju sva vrata, Škorpije strahuju za poziciju na poslu, a evo kome sledi selidba

Danas je pun Mesec u Jarcu, koji snažno menja sudbinu svih znakova, a posebno Jarčeva, Ovnova, Rakova i Vaga. Pun Mesec u Jarcu na poslednjem stepenu ovog znaka napraviće konjukciju sa Plutonom iz Vodolije, tako da će doneti duboko emotivno preispitivanje, ali i isplivavanje svega onoga što smo davno zakopali unutar sebe. Mars se nalazi u Blizancima, a Venera u Lavu, tako da je flert pojačan u letnjem periodu.

21.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija