• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.07.2024

07:41

Mrze Srbe! Pobedili smo Partizan za sve ukrajinske porodice, žene i vojnike

Starsportphoto

Fudbal

Mrze Srbe! Pobedili smo Partizan za sve ukrajinske porodice, žene i vojnike

Podeli vest

Dinamo Kijev je pobedio Partizan (6:2) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampina, ali Ukrajinci nastavljaju da uvlače crno-bele u rat sa Rusijom.

Ukrajinski mediji su nakon meča izvređali srpski klub i Srbe, dok je pre utakmice  trener Dinama Oleksandr Šovkoski napao crno-beli jer su igrali u Rusiji, koja je u ratu sa Ukrajinom, potom se fudbaleri Dinama nisi ni rukovali sa igračima Partizana, a nakon meča su se nadovezali ukrajinski mediji.

Sad se oglasio predsednik Dinamo Kijeva Ihor Surkis (65). Naravno, podsetio je da je Partizan igrao mečeve u Rusiji što su im Ukrajinici žestoko zamerili. Rekao je da su u Dinamo Kijevu zbog toga bili ljuti i nekoliko puta je posvetio pobedu ukrajinskim vojnicima, suprugama, svima u zemlji...

- Očekivao sam da ekipa izađe na teren i da se bori. Bili smo veoma zabrinuti kako će sve to izgledati, jer znate da je Partizan putovao u Rusiju, a Rusija ne samo da ubija naše građane, već i našu decu i žene. Zato je ova pobeda veoma važna i mogu da kažem da je jedna od najvažnijih u poslednjim godinama. Doneli smo radost navijačima, onima koji brane domovinu i naše porodice. Slava Ukrajini - rekao je predsednik Dinama. 

Surkis je nastavio da govorom mržnje i  još jednom ponovio da su crno-beli naljutili Ukrajince zbog puta u Rusiju. 

 - Još jednom bih hteo da čestitam igračima na važnoj pobedi. Partizan nas je veoma naljutio i pobedili smo za naše vojnike, supruge i za ukrajinske porodice. Mnogi Ukrajinci su došli danas i podržavali nas od prvog do poslednjeg minuta... Godinama nismo imali ovakvu atmosferu, jer smo igrali bez navijača. Veoma sam zadovoljan, čestitam momcima i veoma sam zahvalan navijačima koji su došli na stadion.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44