• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Perišić

25.07.2024

07:15

Partizan može u Ligu šampiona! Ostojić za Informer: Uveren sam da ćemo proći kvalifikacije!

Starsportphoto

Partizan

Partizan može u Ligu šampiona! Ostojić za Informer: Uveren sam da ćemo proći kvalifikacije!

Podeli vest

Partizan ima veliku priliku da u revanš meču popravi utisak. Siguran sam da crno-beli mogu da se izvuku i prođu kvalifikacije za Ligu šampiona, poručio je bivši fudbaler Partizana, Bojan Ostojić (40) u razgovoru za Informer!

Bolan poraz "parnog valjka" na samom startu evropske odiseje! Kijevski Dinamo je rezultatom 6:2 savladao klub iz Humske u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, i praktično im ugasio nadu da mogu da se plasiraju u grupnu fazu prestižnog takmičenja.

Nekadašnji fudbaler aktuelnog vicešampiona Srbije, Bojan Ostojić, smatra da je pad koncentracije crno-belih u drugom poluvremenu zaslužan za ovakav rezultat. 

- Bolan poraz, ali ne može se iz ove kože. Dobro su krenuli i jako mi je krivo za krajnji rezultat. Nisu bili skoncentrisani jer su primili tri gola u relativno kratkom vremenskom periodu i mislim da je to uticalo loše na njih, nisu mogli da se rezultatski vrate u igru - započeo je Ostojić tazgovor za naš portal. 

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana

Pomoćni trener Smedereva gaji nade da će Partizan u revanš meču uspeti da savlada kijevski Dinamo, pogotovu jer se utakmica igra na domaćem terenu.

- Krivo mi je što se igra bez navijača, ali imamo veliku prednost domaćeg terena. Partizan ima veliku priliku da u revanšu popravi utisak, siguran sam da mogu da se izvuku. Dali smo dva fantastična gola, siguran sam da će u Humskoj sve ići mnogo bolje - dodao je nekadašnji fudbaler crno-belih. 

Ostojić samtra da je trenutno jedini problem loša postava ekipe, ali da će se po dolasku novih najavljenih pojačanja, ta situacija znatno popraviti. 

- Verujem u kvalitet svih igrača u Partizanu, kako onih standardnih, tako i ovih što su došli u letnjem prelaznom roku. Mislim da Stanoje nije dobro uklopio tim i da je to jedino što ne štima. Saldanja, Severina, golman Aca Stanojević, sve su to vrhunski igrači koji čine ovaj tim. Čuo sam da je nakon meča trener najavio da će u skorijem periodu biti novih pojačanja, i siguran sam da će to biti kvalitetni igrači. Iskreno verujem u celu ekipu i trenera, kao što sam verovao i prošle sezone kada je na klupi kluba bio Igor Duljaj - objasnio je fudbalski stručnjak. 

Foto: Starsportphoto

Bojan Ostojić

Uveren je Ostojić da će crno-beli temeljno poraditi na svim nedostacima i da ćemo ih gledati u novoj sezoni najprestižnijeg evropskog klupskog takmičenja. 

- Ekipa Partizana ima neosporan kvalitet za evropsku scenu. Ne razmišljam o Ligi Evrope i Ligi konferencija, siguran sam da će crno-beli proći kvalifikacije za Ligu šampiona. Još dok sam bio igrač, a i sada kao trener, naučio sam da gledam pozitivno na stvari, tako da sam ubeđen da će Partizan savladati Dinamo iz Kijeva. Igrači moraju da izvuku pouku sa prvog meča, da se fokusiraju na terenu i pokažu ono što jesu i da su tu gde jesu isključivo svojom zaslugom - zaključio je Bojan Ostojić u razgovoru za Informer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Veličanstvena slika poslata iz Čačka: Folkloraši iz čitavog sveta naučili su da igraju čuveno srpsko kolo Moravac!
Društvo

Veličanstvena slika poslata iz Čačka: Folkloraši iz čitavog sveta naučili su da igraju čuveno srpsko kolo Moravac!

Jedinstveni Međunarodni festival folklora “Etnofest“ koji je u Čačak doveo ma desetine folklornih sastava iz čitavog sveta spektakularno je završen u gradu na Moravi. Naime, učesnicii iz daleke Kolumbije, Perua ali i nešto bližih Italije i Rumunije naučili su da igraju srpsko kolo Moravac, a svoju veštinu svi zajedno pokazali su na Gradskom trgu.

25.07.2024

15:15

TV

Srbi nisu jedini narod koji je podeljen granicama! Deklaracija doneta na Svesrpskom saboru je jako važna! (VIDEO)
Live TV

Srbi nisu jedini narod koji je podeljen granicama! Deklaracija doneta na Svesrpskom saboru je jako važna! (VIDEO)

Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju danas načelnu raspravu o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda koja je proglašena 8. juna na Svesrpskom saboru u Beogradu i ostalim tačkama dnevnog reda. Tim povodom gosti "Info jutra" su bili predsednik pokreta Dinara-Drina-Dunav Tomislav Bokan i istoričar Nebojša Damjanović.

25.07.2024

10:04

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako
Srbija

(VIDEO) Pojeli 200 litara riblje čorbe! Više od 10 godina Slobodan je sprema na isti način, baš ovako

Pre 58 godina grupa gradištanskih alasa, koje u ovom kraju zovu Dunavski vukovi, okupila se na ušću Peka u Dunav i kuvanjem prve riblje čorbe od sopstvenog ulova, uz čašicu, pesmu i druženje postavili su temelje Alaskih večeri. Od tada, svake godine u julu se okupe i oni stari, ali i mladi ljubitelji Dunava i opet, po tradiciji love ribu, kuvaju čorbu i uživaju!

24.07.2024

17:44