• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

29.07.2024

11:45

Ajde Marice, prevrni je ko slavski kolač! Urnebesni komentari na društvenim mrežama

Printscreen You Tube

Fudbal

Ajde Marice, prevrni je ko slavski kolač! Urnebesni komentari na društvenim mrežama

Podeli vest

Marica Perišić plasirala se u četvrtfinale olimpijskog turnira u džudou, a njeni jutrošnji nastupi izazvali su oduševljenje među navijačima u Srbiji.

Komentari na društveni mrežama su od klasičnih čestitki i želja da dođe do zlata, pa do urnebesnih poruka na račun pravila sporta kojim se ona bavi.



Džudo je jedan od najstarijih sportova i daleko je od nepopularnog, ali mnogi navijači ne znaju precizno pravila, dok su im izrazi poput "ipona" ili "vaza-arija" totalna nepoznanica. Zbog toga se šale i na svoj računa.


 

Naravno, nikome nije cilj da se ruga ovoj drevnoj disciplini, ali je činjenica da se interesovanje za pojedinačne sportove i određene discipline pojača u vreme Igara, a onda opet splasne.
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija