• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

30.07.2024

14:05

Piksi savetovao reprezentativca: On je veliki ratnik, rekao sam mu da ide u Milan!

AP/Photo

Fudbal

Piksi savetovao reprezentativca: On je veliki ratnik, rekao sam mu da ide u Milan!

Podeli vest

Strahinja Pavlović (23) je veliki ratnik i kada me je pitao za savet, ja sam mu rekao da je Milan prava sredina za njega, otkriva Dragan Stojković Piksi!

Interesovanje "roso-nera" za sjajnog defanzivca postojalo je i tokom Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a selektor srpske reprezentacije priznaje da je i on tada imao uticaja na odluku njegovog igrača u odabiru sredine.

Pavlović nije samo defanzivac, već je i pravi ratnik. Biće veliko pojačanje za Milan. Na Evropskom prvenstvu pitao me je za savet, a ja sam mu rekao da, kada bih ja birao, izabrao bih Milan. U pitanju je veliki klub, a Serija A je pravi univerzitet za defanzivce - kazao je Piksi.

Foto: AP/Photo

Pavlović na EP

"Orlovi" se nisu proslavili na kontinentalnoj smotri, ali je Pavlović bio jedan od retkih koji je zaslužio pohvale i interesovanje skauta mnogih klubova.

Stojković ocenjuje da mu neće biti problem da se navikne na drugačiji sistem u Milanu i da će podjednako blistati u svakoj zamisli novog trenera.

- U Srbiji igramo sa trojicom defanzivaca, dok Milan igra sa četvoricom, ali dobri igrači uvek mogu i umeju da se prilagode. On je mlad, ima mnogo prostora za napredak - objasnio je selektor Srbije.

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

Dragan Stojković u Nemačkoj

Takođe, smatra da je italijanski klub napravio jako dobar posao i da je sebi obezbedio izuzetno kvalitetnog fudbalera za male novce.

- Pavlović se mnogo žrtvovao poslednjih godina, posebno kada nije mnogo igrao u Francuskoj i Belgiji. On ima sve karakteristike da postane odličan defanzivac, ima snažan karakter. Odličan je u defanzivi, ali i u otvorenoj igri, sa sjajnom levom nogom. Milan ga je doveo za ‘bagatelu‘. Biće odlično pojačanje - rekao je Stojković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije
Društvo

Dejan Nestorović: Kritične mineralne sirovine i vetroparkovi su koenzim razvoja moderne evropske Srbije

Srbija je na putu ka održivoj energetskoj i ekoloskoj budućnosti. Da bi zaista imali zelenu energetiku i novi model rasta, moramo mnogo raditi na dekarbonizaciji privrede i industrije, do 2050. godine tj. da se rešimo štetne emisije zagadjenja vazduha iz naftnih derivate i čvrstih goriva, rekao je aktivista i borac za ljudska i ekološka prava Dejan Nestorović.

30.07.2024

14:58

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija