• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

31.07.2024

21:40

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!

FK Vojvodina

Fudbal

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred revanš meč protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da je njegova ekipa spremna na sve i da će se četvorostrukom prvaku Evrope suprotstaviti timski i disciplinovano.

Novosadska "stara dama" ima zaostatak od jednog gola pošto je Ajaks prošlog četvrtka slavio na "Johan Krojf areni" rezultatom 1:0. Revanš meč igra se u četvrtak od 20 časova na TSC Areni u Bačkoj Topoli. 

- Odigrali smo dobru prvu utakmicu, ali Ajaks ima prednost od jednog gola. Biće veoma teško i zato ćemo morati da budemo maksimalno fokusirani, pošto preko puta imamo veoma dobar tim i veliki klub. Ipak, imali smo dovoljno vremena da se odmorimo, analizirali smo rivala i spremni smo da budemo istrajni tokom čitavih 90 minuta i učinimo sve da ostvarimo pozitivan rezultat - rekao je Bandović na konferenciji za medije.

Na pitanje holandskih novinara o prvoj utakmici i konstataciji da je Vojvodina odigrala odlično, Bandović je odgovorio da Ajaks ima odličan tim i da njegova ekipa mora da odigra još bolje u revanšu.

- Mislim da smo u prvom delu utakmice bili veoma dobri, ali da smo kasnije, u finišu prvog poluvremena imali određenih poteškoća. U drugom poluvremenu promenili smo igru, igrali smo bolji presing, ali jednostavno čak i kada igrate agresivno, Ajaks ima veoma kvalitetne pojedince, koji umeju da donose dobre odluke. Drugo poluvreme bilo je bolje i ofanzivno i defanzivno, ali sada moramo da budemo još bolji, jer očekujemo još težu utakmicu. Možda je Ajaks nije očekivao toliko tešku utakmicu i da će sada imati drugačiji pristup. Mada mi treneri se uvek pripremamo za teške utakmice i za nas je najvažnije što igramo pred našim navijačima i to će biti naša pomoć. Ajaks je veoma opasan u napadima, imaju posebnu taktiku, bekovi se ubacuju visoko i moramo da budemo spremni na sve - dodao je Bandović.

Foto: Starsportphoto©

 

U Novi Sad nisu doputovali reprezentativci Holandije Brajan Brobi i Stiven Bergvajn, koji nisu igrali u prvom meču, ali to ne menja Bandovićev plan.

- Kao trener uvek sam verovao da tim ne sme da zavisi od jednog ili dvojice igrača. Oni imaju dovoljno dobrih igrača, što smo videli u prvoj utakmici. Ajaks je i dalje veoma opasan i organizovan tim sa odličnim pojedincim - naglasio je Bandović.

Crnogorski stručnjak je za kraj poručio da je atmosfera u ekipi odlična, da su svi igrači spremni i zdravi za revanš.

- Od prvog dana letnjih priprema nismo imali problema sa povredama. Atmosfera je odlična, što smo održali od prošle sezone, možda je sada čak i bolja i zaista sam imam što imamo ovakav kolektiv. Igrači daju maksimum na svakom treningu i navijači prepoznaju tu energiju i čast je raditi sa ovom ekipom. Osim taktičkog i fizičkog, psihološki plan je veoma važan i kada imate dobar timski duh, onda tim nema limit i to je moje mišljenje - zaključio je Bandović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21