• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

01.08.2024

19:17

Vojvodina ne posustaje, Ivanović propustio najbolju šansu

Starsportphoto

Fudbal

Vojvodina ne posustaje, Ivanović propustio najbolju šansu

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine igraju sa Ajaksom na "TSC" Areni u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi duel na "Johan Krojf" Areni pripao je "kopljanicima, koji su slavili 1:0, a Novosađani večeras žele da im se revanširaju i prođu dalje. 

 

VOJVODINA - AJAKS   0:0 (0:0)

Grad: Bačka Topola

Stadon: TSC Arena

Kapacitet: 4.500

Sudija: Arda Kardesler

Žuti kartoni: Vukanović - Tejlor

Vojvodina (4-3-2-1): Carević - Butean, Sičenje, Crnomarković, Baros - Petrović, Nikolić, Poletanović - Bamidele, Seri - Vukanović

Trener: Božidar Bandović

Ajaks (4-3-3): Pasver - Renš, Šutalo, Bas, Hato - Fitsdžim, Henderson, Tejlor (od 46. Van den Bomen)- Rasmusen, Akpom, Forbs

Trener: Franćesko Farioli

 

 

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

PRVO POLUVREME

Kraj prvog poluvremena. 

45+3 - Fantastičnu priliku imao je Ivanović. Vojvodina je povukla kontru, a on je šutirao negde sa ivice šesnaesterca u suprotan ugao. Ipak, pored gola. Ima za čim da žali "stara dama". 

Foto: Starsportphoto

 

 

45. minut - Četiri minuta nadoknade i šansa za Vojvodinu da stigne do gola koji bi anulirao prednost Ajaksa iz prve utakmice. 

42. minut - Mladi Mihailo Ivanović je na terenu umesto Alekse Vukanovića. 

41. minut - Auf, kakav start Šutala nad Vukanovićem. Podapeo je igrača i pao preko njega. Vukanović je uspeo da se pridigne sa terena, ali mora da napusti igru. Teška situacija za Vojvodinu. 

34. minut - Sada Ajaks pojačava tempo, a Vojvodina je malo fizički pada. Sičenje je ovaj put spasao klub i izbio loptu sa gol linije. 

Foto: Starsportphoto

 

 

30. minut - Prvi korner za Vojvodinu. Ipak, bezopasno. Ostaje 0:0. Posed lopte je malo na strani Ajaksa, ali za sada gosti nisu opasniji. 

29. minut - Tejlor je dobio žuti karton, kako bi sprečio kontru Vojvodine. On je sa obe ruke povukao Aleksu Vukanovića i oborio ga je. 

25. minut - Pauza za osveženje. Visoka je temperatura, skoro je 30 stepeni, tako da su igrači dobili pauzu da piju vodu. 

23. minut - Forbs je sada bio u polušansi pred golom Carevića, ali nikog od saigrača nije imao da mu pomogne. Ajaksu odgovara i nerešeno, dok Vojvodina mora da da gol ako misli da izbori barem produžetke. 

20. minut - Bivši reprezentativac Miloš Krasić bodri Vojvodinu sa tribina.

Foto: Starsportphoto

 

 

18. minut - Novi korner, posle kojeg je pokušao Henderson. Carević je to lako odbranio i ostaje 0:0. 

16. minut - Korner za Ajaks, ali brzo je raščišćena ta situacija iz koje je proizišao novi korner. 

12. minut - Fitsdžim je napravio faul za karton, ali mu je turski arbitar Kardesler progledao kroz prste. 

6. minut - Kakva prilika za Bamidelea. Najbolja šansa na utakmici do sada, ali siguran je bio golman gostiju Pasver. 

Foto: Starsportphoto

 

 

4. minut - Nema predaha u Topoli. Pred krcatim tribinama odvija se rovovska borba. Ekipama se žuri da što pre dođu do gola. Videćemo koliko će izdržati da igraju ovim tempom. 

1. minut - Utakmica je počela. 

PRE MEČA

19.54 - Fudbalski klub Vojvodina na današnjem meču prodaje majice sa likom Dušana Tadića i simboličnim natpisom "Jedan od nas". Bivši srpski reprezentativac igrao je i za Ajaks i za Vojvodinu. 

 

 

19.50 - Fudbalere Ajaksa iznenadio je otac Dušana Tadića, Petar. On je došao na utakmicu, a oni su ga sa oduševljenjem pozdravili. Pitanje je za koga će Tadić senior navijati. 

 

 

19.43 - Ukoliko prođe dalje, Vojvodina će u 3. kolu Lige Evrope odmeriti snage sa pobednikom meča Panatinaikos - Botev. Ako ipak ispadne, prebaciće se u kvalifikacije za Ligu Evrope i tamo će igrati protiv boljeg iz dvomeča Maribora i Univerzitatee iz Krajove.

19.34 - Vojvodina je otavila odličan utisak u prvom meču i zbog toga su očekivanja porasla. Pre prve utakmice, niko se nije nadao da će tako hrabro igrati, ali posle nje u taboru "stare dame" nadaju se prolazu. 

Foto: Starsportphoto

 

 

19:25 - Stigli su fudbaleri Ajaksa na stadion u Bačkoj Topoli. Velika je šteta za Vojvodinu što joj se renovira stadion i što ovako veliki klub ne dočekuje u svojoj kući. Tako bi imala bolje šanse za prolaz. 

 

 

19:16 - Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred ovaj meč da je njegova ekipa spremna na sve i da će se četvorostrukom prvaku Evrope suprotstaviti timski i disciplinovano.

 

19:10 - Dobro veče, poštovani čitaoci Informera i dobro došli na blog posvećen utakmici Vojvodine i Ajaksa. Ovde možete pratiti dešavanja na stadionu "TSC" Arena, gde će Novosađani pokušati da pobede favorizovane goste plasiraju se u naredno kolo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Napad Irana na Izrael bi nas odveo u Treći svetski rat! Takav sukob jednostavno ne bi mogao da ne eskalira van svojih granica! (VIDEO)
Live TV

Napad Irana na Izrael bi nas odveo u Treći svetski rat! Takav sukob jednostavno ne bi mogao da ne eskalira van svojih granica! (VIDEO)

Najviši iranski zvaničnici sastaće se danas sa predstavnicima regionalnih saveznika iz Libana, Iraka i Jemena kako bi razgovarali o potencijalnoj odmazdi protiv Izraela nakon ubistva lidera Hamasa Ismaila Hanijea u Teheranu, reklo je pet neimenovanih izvora za Rojters. Region se suočava sa rizikom proširenja sukoba između Izraela, Irana i njegovih saveznika nakon ubistva Hanijea u sredu i ubistva višeg komandanta Hezbolaha u utorak u izraelskom napadu na predgrađe Bejruta. O tome kakve, potencijalno katastrofalne, posledice bi ovo moglo da ima na svet govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i glavna urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić u emisiji "Info dan" televizije Informer.

01.08.2024

16:00

(VIDEO) Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!
Live TV

(VIDEO) Nepravda! Ubio momka i devojku i dobio samo dve i po godine! Bolna ispovest skrhanog oca nastradalog Borisa Majorskog!

Dejana Neralić (17) i njen momak Boris Majorski (18) nastradali su u oktobru 2022. godine, u saobraćajnoj nesreći kod Beške. Osnovni sud u Staroj Pazovi je doneo presudu protiv Slobodana B. (84), vozača "mercedesa" koji je izazvao nesreću, a koji je prvostepeno osuđen na tri godine zatvora! O tom užasnom događaju u Info jutru govorio je otac poginulog momka Vladimir Majroski.

01.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21