• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

04.08.2024

11:45

Lalatović digao prašinu izjavom: Nemam ništa protiv da radim u Hajduku i da im donesem titulu!

Starsportphoto

Fudbal

Lalatović digao prašinu izjavom: Nemam ništa protiv da radim u Hajduku i da im donesem titulu!

Podeli vest

Nisam nikada imao ponudu iz Hrvatske, ali ako bih je dobio, zašto da ne? Ne bih imao ništa protiv da radim u Hajduku i da im baš ja donesem titulu, poručio je iskusni trener Nenad Lalatović (46).

Otkako je prekinuo saradnju sa Spartakom iz Subotice, fudbalski stručnjak je bez angažmaana. Bivši strateg Crvene zvezde uzeo je sebi oduška tri meseca, a za dve nedelje planira da se vrati trenerskom poslu.

Nekadašnji fudbaler gostovao je u hrvatskom podkastu "Denis" i tom prilikom poručio da bi jednog dana došao u Dalmaciju i vodio Hajduk, naravno ukoliko takva ponuda stigne na njegovu adresu.

- Nisam nikada imao ponudu iz Hrvatske, ali ako bih je dobio, zašto da ne. Hajduk dugo čeka titulu, ali i Srna, Pletikosa, Hrgović… moji veliki drugari su nekada igrali u Hajduku i mislim da Hajduk kao klub zaslužuje da osvoji titulu - nadovezao se iskusni trener.

Svestan je bivši trener Vojvodine da bi taj korak podigao veliku buru, pogotovu zbog netrepeljivih odnosa između dve komšijske zemlje. 

- Ipak, pitanje je da li bi me navijači prihvatili, jer dolazim iz Srbije. Ako bi me prihvatili, ne bih imao ništa protiv da radim u Hajduku i da im baš ja donesem titulu - priznao je Lalatović.

Foto: Starsportphoto

Nenad Lalatović

Tokom podkasta, Lalatović je pričao o svojim počecima, fudbalskoj i trenerskoj karijeri, a u jednom trenutku napravio je paralelu između hrvatskog Dinama i kluba iz Ljutice Bogdana. 

- Dinamo je u Hrvatskoj kao Crvena zvezda kod nas u Srbiji. Uzima skoro svake godine titule. Cenim ih kao klub, to je veliki klub sa velikim igračima, ali sam navijao da Hajduk ili Rijeka uzmu titulu prošle sezone da malo prekine njihovu dominaciju - zaključio je Lalatović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija