• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

12.08.2024

14:45

Šok! Pukao jedan od najpoznatijih brakova! Čuveni fudbaler se razvodi

profimedia

Fudbal

Šok! Pukao jedan od najpoznatijih brakova! Čuveni fudbaler se razvodi

Podeli vest

Španski napadač Alvaro Morata (31) i influenserka Alis Kampeljo (29) odlučili su, na iznenađenje mnogih, da se raziđu posle sedam godina.

Novopečeni član Milana i njegova dugogodišnja izabranica šokirali su javnost zajedničkom objavom da se razvode. Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova u svetu poznatih, a često su i u javnosti imali izlive ljubavi i nežnosti.

Venčali su se u Veneciji, 17. juna 2017, a imaju i četvoro dece - trojicu sinova i ćerku. Popularna influenserka uvek je i svuda u stopu pratila svog supruga, a tako je bilo i ovog leta u Nemačkoj, gde je Morata sa reprezentacijom Španije osvojio titulu prvaka Evrope.

Nedavno su Alvaro i Alis uslikani na Sardiniji, u čuvenom letovalištu Porto Ćervo, gde su odmarali zajedno sa svojim mališanima. I ništa nije slutilo na razvod, naprotiv, izgledali su zaljubljeniji nego ikad, zbog čega je javnost ostala zatečena.

Njih dvoje su po povratku sa odmora objasnili da u vezi nije postojala treća osoba, već da se jedna niska nerazumevanja pretvorila u definitivan krah braka.

 

 

"Posle mnogo razmišljanja, Alis i ja smo doneli odluku da razdvojimo naše puteve. Predivan odnos međusobnog poštovanja, u kom smo se voleli i pomagali. Bile su to divne godine i rezultat je četvoro dece, koja su nesumnjivo najbolja stvar koju smo ikada uradili. Ovo je bolna odluka, pa oboje tražimo poštovanje i empatiju. Nemojte da izmišljate priče, kod nas nije bilo nepoštovanja, samo mnogo neprekidnih nesporazuma, koje malo po malo troše. Alis će uvek imati posebno mesto u mom srcu i sve što smo zajedno doživeli je bilo neverovatno i veliko iskustvo", napisao je Morata.

 

 

Brlo brzo se na saopštenje iskusnog centarfora nadovezala i njegova, uskoro, bivša supruga.

"Samo da se zahvalim Alvaru za sve što je učinio za mene i na tome kako je brinuo meni. Bio je divan otac i muž, zato mogu da mu poželim sve najbolje", poručila je Alis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)
Live TV

Za 30 godina automobil na gorivo izgledaće kao konjska zaprega! Najveći lobisti protiv litijuma su Rusi jer baterije znače kraj za njihove resurse! (VIDEO)

Priča o litijumu ima daleko širi aspekt. Nije to samo ruda koja predstavlja izvor profita u narednim decenijama. Nije samo spor koji imamo na unutrašnjem planu, već je tema globalna. Analitičari kažu da je rat u Ukrajini zapravo prvi rat u istoriji koji se vodi zbog litijuma. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Miloš Laban, analitičar i Vladimir Đukanović, stručnjak za investicije.

12.08.2024

15:42

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23