• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.08.2024

08:55

Neredi u Hrvatskoj! Haos Splićana, pobesneli pa krenuli na upravu!

profimedia

Fudbal

Neredi u Hrvatskoj! Haos Splićana, pobesneli pa krenuli na upravu!

Podeli vest

Splitski Hajduk je isapo iz Evrope, a tamošnji navijači su "odlepili" i pokušali da upadnu u ložu na "Poljudu" da bi se obračunali sa čelnicima.

Fudbaleri Hajduka iz Splita eliminisani su iz evropskih takmičenja pošto su sinoć u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija na domaćem terenu poraženi sa 0:1 od slovačkog Ružomberoka, što je razbesnelo navijače.

Hrvatski mediji i ljubitelji fudbala šokirani su ovim ishodom, a prema pisanju kolega iz komšiluka, neki navijači bili su bili toliko besni i iznervirani da su odlučili da se obračunaju sa čelnim ljudima Hajduka.

Nekolicina najvatrenijih pristalica došla je do lože na "Poljudu" i pokušala da upadne u nju.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Pljuštale su uvrede, navijači su gađali predsednika Ivana Bilića i ostale čelnike Hajduka raznim sitnim predmetima koje su imali kod sebe, a pokušavali su preko obezbeđenja i pripadnika policije da stignu do njih. Poznato je kakav glas prati Splićane i sreća je da je sprečen veći incident.

 

 

 

Šokirani su Hrvati eliminacijom, jer su izabranici Đenara Gatuza u prvom susretu remizirali (0:0), imali su ulogu favorita, a onda ih je u revanšu skupo koštao rani autogol Zvonimira Šarlije.

 

Foto: profimedia

 

 

Hrvatski mediji su osuli drvlje i kamenje po igračima iz Splita, napomenuvši da ukupna vrednost Hajdukovog tima prema Transfermarktu iznosi 50,5 miliona evra, dok Slovaci vrede svega 6,75 miliona.

I to nije sve! Ružomberok je prošle sezone bio tek peti tim slovačkog prvenstva, a Evropu je izborio tako što je osvojio kup.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija