• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

18.08.2024

08:20

Samardžića sati dele od novog kluba! Srbin otputovao na lekarske preglede, otkriveni finansijski detalji transfera!

profimedia

Fudbal

Samardžića sati dele od novog kluba! Srbin otputovao na lekarske preglede, otkriveni finansijski detalji transfera!

Podeli vest

Srpski fudbaler Lazar Samardžić sve je bliži prelasku u italijansku Atalantu, čime bi se završila borba nekoliko evropskih klubova za njegov potpis.

Nakon što su pregovori sa Milanom propali, Atalanta je u poslednjem trenutku uputila ponudu koja je zadovoljila čelnike Udinezea. Klub iz Bergama spreman je da izdvoji 20 miliona evra odmah, uz dodatnih 20 miliona kroz razne bonuse.

Prema informacijama koje je preneo poznati sportski novinar Fabricio Romano, Samardžić je već otputovao u Bergamo, gde će obaviti lekarske preglede. Ukoliko sve prođe po planu, mladi fudbaler će uskoro postati novi član Atalante.

 

 

Ovaj transfer predstavlja veliki korak u karijeri dvadesetjednogodišnjeg fudbalera, koji je tokom leta bio povezivan sa brojnim klubovima nakon nastupa na Evropskom prvenstvu. Iako nije dobio previše prilika na tom takmičenju, njegova vrednost na tržištu ostala je visoka, što pokazuje i ponuda Atalante.

Lazar Samardžić je svojim talentom i potencijalom privukao pažnju fudbalske javnosti, a prelazak u Atalantu mogao bi da bude ključan za dalji razvoj njegove karijere. S obzirom na to da je već na putu ka Bergamu, očekuje se da će transfer uskoro biti zvanično potvrđen.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija