• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

18.08.2024

09:27

Loše vesti za Zvezdu pred meč godine! Bode zvanično doveo nekadašnju želju crveno-belih! (VIDEO)

printscreen/Twitter/Bodo/Glimt

Fudbal

Loše vesti za Zvezdu pred meč godine! Bode zvanično doveo nekadašnju želju crveno-belih! (VIDEO)

Podeli vest

Loše vesti za Crvenu zvezdu pred jedan od najvažnijih mečeva u ovoj sezoni! Norveški šampion Bode Glimt, protivnik crveno-belih u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona, zvanično je angažovao iskusnog danskog ofanzivca Filipa Sinkernagela (29) i licenciraće ga za utakmice protiv prvaka Srbije u predstojećim duelima.

Bode je Sinkernagela doveo na pozajmicu do kraja kalendarske godine, a reč je o momku koji je pre četiri godine bio velika želja Crvene zvezde. Crveno-beli su želeli da ga dovedu upravo iz Bodea, ali pobedu na tržištu tada je odneo Votford. Kasnije je ovaj napadač igrao za Notingem forest, Olimpijakos i Standard Lijež, da bi prošlu sezonu proveo u Klub Brižu.

Slavni belgijski klub želeo je da ga proda i trajno se oslobodi njegovog ugovora, iako je u prošloj sezoni bio poprilično standardan. Na 44 utakmice u svim takmičenjima zabeležio je sedam golova i sedam asistencija, ali prednost u prvoj postavi ima Hugo Veltesen, pa je prodaja ili pozjamica Sinkernagela bilo logično rešenje.

Foto: EPAIMAGES

Sinkernagel u dresu Briža

 

Klub Briž je, kako pišu mediji, maksimalno izašao u susret Bodeu. Sinkernagela je pustio da krene put Norveške na medicinske preglede pre nego što je papirologija zvanično završena, što dovoljno govori o tome koliko je klub iz Skandinavije rešen da ga angažuje pred mečeve sa Zvezdom.

Sinkernagel je upravo u dresu Bodea privukao pažnju velikog broja klubova, između ostalog i Crvene zvezde. Pre toga, momak iz Kopenhagena igrao je danske klubove Kege, Helsingor i Sonderjiske, pre nego što je u Norveškoj postao jedan od najtraženijih skandinavskih fudbalera.

Njegov dolazak u Bode u Zvezdi su donekle i očekivali, budući da su se spekulacije o tom transferu pojavile još pre nekoliko dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija