• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

18.08.2024

10:34

Peh za pehom za Ristića! Srbin se povredio šesti put u poslednjih godinu dana!

Reuters

Fudbal

Peh za pehom za Ristića! Srbin se povredio šesti put u poslednjih godinu dana!

Podeli vest

Mihailo Ristić, srpski levi bek Selte, ponovo se suočava s povredom, zbog koje je izostao iz meča protiv Alavesa.

Klub iz Viga saopštio je da je Ristić osetio nelagodnost u desnoj potkolenici tokom zagrevanja, zbog čega je umesto na teren završio na klupi za rezervne igrače. U narednim danima biće podvrgnut detaljnim medicinskim pregledima kako bi se utvrdio stepen povrede.

Ovo je već šesta povreda koju je Ristić pretrpeo u poslednjih 12 meseci, što dodatno komplikuje njegovu karijeru u dresu Selte.

Foto: Reuters

Mihailo Ristić

 

Njegovi problemi sa povredama počeli su još tokom poslednje sezone u Benfiki, kada je propustio značajan broj utakmica. Nažalost, ta "loša sreća" se nastavila i nakon prelaska u Seltu, gde je tokom prošle sezone pauzirao čak pet puta zbog različitih zdravstvenih komplikacija.

Ristić je ovog leta uspeo da se nametne treneru Klaudiju Hiraldesu, što je rezultiralo time da klub pošalje Manua Sančesa na pozajmicu u Alaves.

Međutim, nova povreda ponovo ga udaljava od terena, što je veliki peh za srpskog fudbalera koji se nalazi u najboljim igračkim godinama.

Foto: Reuters

Mihailo Ristić i Žoao Kanselo

 

Ristić, koji ima ugovor sa Seltom do 2026. godine, do sada je odigrao 15 utakmica za klub, od čega 12 u španskoj Primeri. Iako je prošlu sezonu započeo kao starter, povrede su ga sprečile da ostvari kontinuitet nastupa.

Navijači i klub sada s nestrpljenjem očekuju rezultate medicinskih pregleda, nadajući se da će Ristić uskoro biti spreman da se vrati na teren i pruži maksimum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića: Nasilje bez kazne!

Znam da je nezamislivo i nemoguće, ali probajte da zamislite ovako: Besni naprednjaci okružili negde na nekom događaju Žaklinu Tatalović i linčovali je, i to uživo u direktnom prenosu na TV N1 - čupali je, gurali, polivali pivom, prljavom vodom, nabijali joj sendvič u usta, pretili joj, vređali je, zaletali se da je biju - i na kraju su Žaklinu od razbesnele rulje morali da spasavaju inspektori u civilu...

18.08.2024

10:46

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne
Zdravlje

Imate grčeve u nogama? Evo šta može da vam pomogne

Ako ste primetili da vas često "hvataju" grčevi u nogama, ne brinite se, jer je ovaj problem mnogo češći leti. Grčevi se, kako objašnjavaju fizioterapeuti, javljaju usled dehidratacije, gubitka elektrolita zbog znojenja, dugog sedenja, pa samim tim i zbog loše arterijske ili venske cirkulacije.

18.08.2024

10:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija