• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

18.08.2024

13:55

UEFA odredila sudije za mečeve TSC-a ! Anonimni Austrijanac i Portugalac koji je umalo doneo sreću Zvezdi dele pravdu protiv Makabija!

Reuters

Fudbal

UEFA odredila sudije za mečeve TSC-a ! Anonimni Austrijanac i Portugalac koji je umalo doneo sreću Zvezdi dele pravdu protiv Makabija!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a će u četvrtak od 20 časova igrati utakmicu protiv Makabija iz Tel Aviva u okviru plej-ofa za Ligu Evrope.

Prvi meč ovog dvomeča biće odigran u Izraelu u četvrtak, 22. avgusta, s početkom u 20 časova. Revanš će se igrati sedam dana kasnije u Bačkoj Topoli.

UEFA je imenovala sudije za obe utakmice. Na prvom susretu u Izraelu, glavni arbitar biće Austrijanac Sebastijan Gišamer.

Foto: Reuters

Sebastijan Gišamer

Njegovi asistenti biće Roland Ridel i Santino Šrajner, dok će VAR tehnologiju nadzirati Alan Kijas i Jozef Spurnji. Četvrti sudija na ovom meču biće Valter Oltman.

Za revanš u Bačkoj Topoli, UEFA je odlučila da dodeli ulogu glavnog sudije Portugalcu Žoao Pinjeiru, koji je delio pravdu Zvezdi prošle godine protiv Mančester sitija u kome je srpski šampion i pored dobre igre poražen sa 3:1. Pomagaće mu Burno Žesus i Lućano Maja.

 

 

U VAR sobi biće Elder Malheiro i Ugo Migel, dok će četvrti sudija biti Žoao Gončalves.

TSC se nada da će u ovom važnom dvomeču uspeti da obezbedi plasman u grupnu fazu Lige Evrope i tako nastavi svoj put u evropskom takmičenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija