• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

21.08.2024

16:29

Velika šansa za Pavlovića! Trener Milana planira da baci Srbina u vatru!

profimedia

Fudbal

Velika šansa za Pavlovića! Trener Milana planira da baci Srbina u vatru!

Podeli vest

Strahinja Pavlović, srpski reprezentativac i bivši igrač Salcburga, mogao bi već u narednom kolu da zabeleži debi u dresu Milana.

Iako nije bio na terenu proteklog vikenda, trener Rosonera, Paulo Fonseka, ozbiljno razmatra mogućnost da Pavlovića uvede u prvu postavu u narednoj utakmici protiv Parme.

Portugalski stručnjak je zadovoljan fizičkom pripremom Pavlovića, što je ključni faktor u njegovoj odluci. Pavlović se još uvek prilagođava Fonsekinom sistemu igre, ali njegov fizički potencijal i snaga omogućavaju mu da brzo uhvati ritam utakmica u Seriji A.

Foto: acmilan.com

Strahinja Pavlović

Štoper Tijao, koji je razočarao u prethodnom susretu protiv Torina, izgubio je poverenje trenera, što je otvorilo vrata Pavloviću da se udruži sa Fikajom Tomorijem u defanzivnom bedemu Milana.

Prema pisanju "Gazete delo Sport", Pavlović nije jedini novajlija koji bi mogao da debituje u narednom kolu. Emerson Rojal, koji zbog pravnih razloga nije bio u protokolu na premijeri, takođe je kandidat za startnu postavu.

Foto: acmilan.com

Strahinja Pavlović

S obzirom na slabiju partiju Davidea Kalabrije u prethodnoj utakmici, moguće je da će i on završiti na klupi, a Emerson će zauzeti njegovo mesto.

Takođe, Luka Jović, još jedan srpski fudbaler, mogao bi da dobije novu šansu u napadu Milana. Povreda Alvara Morate otvorila je prostor za Jovića, pa bi publika na Enio Tardiniju mogla da vidi dva Srbina u startnoj postavi Milana.

Navijači Rosonera s nestrpljenjem iščekuju narednu utakmicu, gde će, uz potencijalna pojačanja na terenu, Milan pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima u borbi za vrh Serije A.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija