• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

24.08.2024

16:35

Kostić na korak od novog kluba! Srbin postigao dogovor, čeka se odluka Juventusa!

EPA

Fudbal

Kostić na korak od novog kluba! Srbin postigao dogovor, čeka se odluka Juventusa!

Podeli vest

Fudbalsko tržište u Italiji već nedeljama bruji o mogućem odlasku Filipa Kostića iz Juventusa, a čini se da je saga konačno blizu svog epiloga.

Fiorentina je isplivala na vrh liste zainteresovanih klubova i trenutno je najbliža dogovoru sa "Starom damom" oko transfera srpskog fudbalera.

Prethodno se spominjalo da bi Kostić mogao da se preseli u Kristal Palas ili neki od turskih klubova, ali Fiorentina je sada preuzela inicijativu u trci za potpis talentovanog krilnog igrača.

Jedna od opcija bila je i razmena između Juventusa i Fiorentine, u kojoj bi Kostić prešao u Firencu, dok bi Niko Gonzales krenuo u suprotnom smeru, ka Torinu.

Foto: profimedia

Filip Kostić

Međutim, prema informacijama italijanskog novinara Alfreda Pedule, Juventus bi tokom dana mogao da formira novu, konačnu ponudu koja bi mogla da podrazumeva dva odvojena transfera, umesto razmene igrača.

Ovo bi omogućilo Fiorentini da zaobiđe potencijalne komplikacije i direktno dogovori uslove sa Kostićem.

Torinski list "Tutosport" piše da je Fiorentina uspešno prevazišla poslednju prepreku u pregovorima, koja se odnosila na Kostićevu godišnju platu od 3,5 miliona evra. Ovaj razvoj situacije otvorio je put ka postizanju konačnog dogovora, što je u Italiji često simbolizovano kao "beli dim," znak da je posao praktično završen.

 

 

Ako se transfer realizuje, Juventus bi mogao da inkasira između šest i sedam miliona evra za Kragujevčanina. Navijači oba kluba sada s nestrpljenjem iščekuju potvrdu, dok se Kostić sprema za novi izazov u Seriji A, ovog puta u ljubičastom dresu Fiorentine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Bomba! Barsa dovodi asa Juventusa!
Fudbal

Bomba! Barsa dovodi asa Juventusa!

Barselona želi, Frederiko Kjeza takođe (28), sada ostaje samo da Juventus aminuje celu priču i da italijanski ofanzivac pojača španskog giganta!

24.08.2024

11:32

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom!

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija