• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B:

31.08.2024

23:11

Sramno poniženje za Srbina - Kostiću oduzet dres u Juventusu!

EPA

Fudbal

Sramno poniženje za Srbina - Kostiću oduzet dres u Juventusu!

Podeli vest

Nakon dolaska Nika Gonzalesa odlučeno je da iskusni bek više nema pravo na broj 11.

Uspeo je Juventus u finišu prelaznog roka da istera svoje i na "Alijanc stadion" dovede Nikolasa Gonzalesa iz Fiorentine. Argentinac će u taboru "stare dame" zameniti Federika Kjezu koji je pojačao Liverpul, a po dolasku u novu sredinu klub je brzonogom ofanzivcu ukazao veliku čast. Nažalost, sve preko leđa srpskog reprezentativca - Filipa Kostića. 

Već neko vreme se šuška o budućnosti rođenog Kragujevčanina u Torinu, nekoliko klubova bilo je zainteresovano za njega, ali je on rešio da se bori za svoje mesto u timu. Ipak, nakon odluke kluba da mu oduzme dres sa brojem 11 postaje jasno da je Filip Kostić višak, odnosno, da je van planova novog trenera Tijaga Mote. 

Prethodnih sedmica šuškalo se o pregovorima Filipa Kostića sa Kristal Palasom, Fiorentinom i Al Ainom, ali do zvaničnog dogovora nije došlo. Da stvar po srpskog fudbalera bude gora - prelazni rok u većini takmičenja je završen. Ipak, Tijago Mota ne odbacuje mogućnost da Kostić u narednim danima promeni sredinu. 

- Đalo, Kostić i Artur su svi deo Juventusa. Tržište za odlaske je i dalje otvoreno. Naša maksimalna koncentracija je sada na utakmici sa Romom - rekao je Tijago Mota. 

Ukoliko Kostić na kraju ne bude prodat, on će u Juventusu nositi dres sa brojem 20. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija