• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

01.09.2024

22:32

Pobeda u derbiju pretvorila se u košmar! Salah rastužio navijače: Ovo je moja poslednja sezona u Liverpulu!

Tanjug/AP

Fudbal

Pobeda u derbiju pretvorila se u košmar! Salah rastužio navijače: Ovo je moja poslednja sezona u Liverpulu!

Podeli vest

Niko iz kluba nije razgovarao sa mnom o ugovor, videćemo šta će se dogoditi, rekao je Egipćanin.

Malo šta u ovom tmurnom danu može da razveseli navijače Mančester junajteda. "Crveni đavoli" su pred svojim navijačima pretrpeli težak poraz u duelu sa najvećim rivalom - Liverpulom, ali kao mala uteha mogla bi da bude izjava Mohameda Salaha nakon utakmice. Egipatski napadač sa dve asistencije i golom predvodio je "redse" u Mančesteru. Nastavio je tako Faraon svoj niz protiv čete Erika Ten Haga, a večerašnji okršaj mogao bi da mu bude poslednji na "Old Trafordu". 

Naime, po završetku utakmice Mohamed Salah razgovarao je sa novinarima i rastužio sve navijače Liverpula rečima da bi ova sezona mogla da mu bude poslednja na "Enfildu". 

- Imao sam dobro leto i mnogo vremena za sebe, da pokušam da ostanem pozitivan, jer kao što znate, ovo je moja poslednja godina u klubu. Samo želim da uživam u njoj i da mislim o tome. Osećam kao da imam slobodu da igram fudbal, videćemo šta će se dogoditi naredne sezone - rekao je Mohamed Salah i nastavio. 

- Da budem iskren ušao sam u utakmicu sa mišlju da bi ovo mogla da bude moja poslednja utakmica ovde. Niko iz kluba nije razgovarao sa mnom o ugovoru, tako da razmišljam u smeru 'Okej, igram svoju poslednju sezonu' i videćemo šta će se dogoditi na kraju sezone. To nije na meni, to je na klubu. 

Mohamed Salah je u Liverpul stigao 2017. godine iz Rome, a tokom prethodnih osam sezona stekao je status legende engleskog velikana. Odiigrao je Egipćanin 352 utakmice u svim takmičenjima, postigao 214 golova i upisao 92 asistencije. Bio je važan šraf u sastavu Jirgena Klopa tokom osvajanja brojnih trofeja na "Enfildu". 

Ugovor sa Liverpulom ističe mu na kraju sezone, a šuška se da je već dogovorio odlazak u Saudijsku Arabiju gde ga čeka najveći ugovor u istoriji fudbala. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija