• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.09.2024

15:25

Ronaldo ščepao za guzu Georginu! Vrele scene obišle planetu, nije mogao da odoli (FOTO)

profimedia

Fudbal

Ronaldo ščepao za guzu Georginu! Vrele scene obišle planetu, nije mogao da odoli (FOTO)

Podeli vest

Kristijano Ronaldo, as Al Nasra, uživa na romantičnom odmoru u Monaku sa devojkom Georginom Rodrigez.

Portugalac ima 39 godina, ali mu je reprezentacija na prvom mestu, pa će igrati za nacionalnim tim u Ligi nacija protiv Hrvatske 5. sepembar i Škotske tri dana kasnije. 

Međutim, vreme pre reprezentativnih obaveza iskoristio je za kratak odmor sa porodicom na jugu Francuske. Pojavile su se i prve fotografije, a paparaci su Ronalda i Georginu uhvati u baš opuštenom izdanju dok su uživali na jahti.

Zgodna Argentinka je bila u minijaturnom belom kupaćem kostimu, izgledom je zasenila Ronalda, koji je u jednom momentu devojku uhvatio za guzu. Nije mogao da odoli! 

 

Foto: profimedia

Ronaldo i Georgina baš uživaju

 

Foto: profimedia

 

Foto: profimedia

 

Foto: profimedia

 

 

Moramo da podsetimo da je Ronaldo pre nekoliko dana dobio posebno prizanje od UEFA, specijalnu nagradu najboljeg strelca Lige šampiona svih vremena. Ronaldo je u Ligi šampiona tokom 18 godina postigao 140 golova na 183 utakmice, iza njega je Lionel Mesi sa 129 golova, dok je treći Robert Levandovski sa 94 gola.

Portugalac je pet puta osvojio Ligu šampiona, 2008. sa Mančester Junajtedom, a 2014, 2016, 2017. i 2018. sa Realom. Rekorder je i po broju golova u jednoj sezoni Lige šampiona, dao je 17 pogodaka u sezoni 2013/2014.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija