• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

05.09.2024

23:30

Zbog nedostatka para kupio kopiju dresa i navukao gnev navijača! Javio se fudbaler i poklonio mu - original! (FOTO)

EPAimages

Fudbal

Zbog nedostatka para kupio kopiju dresa i navukao gnev navijača! Javio se fudbaler i poklonio mu - original! (FOTO)

Podeli vest

Kevin Medina odlučio je da napravi gest za svako poštovanje.

Ljubav navijača prema klubu često prevazilazi realne granice, a upravo tako nešto potvrđuje slučaj jednog od fanova Malage. Španski velikan prolazi kroz težak period u svojoj istoriji, već godinama ne uspeva da se vrati u Primeru, ali broj navijača je sve veći. Andalužani uspevaju da održe popularnog zahvaljujući odličnim potezima na polju marketinga budući da dres za novu sezonu slovi za jedan od najlepših u Evropi. 

Brojni navijači širom sveta žele da dođu do dresa Malage, a jedan od navijača tog kluba nije imao novca da kupi original. Pohvalio se na društvenoj mreži kvalitetom svoje kopije i tako izazvao revolt ostalih navijača kluba. 

"Klubu činiš medveđu uslugu kupujući kopije", glasila je većina komentara na društvenim mrežama. Našao se mladi navijač na udaru javnosti, a potom u novoj objavi istakao da zbog nedostatka novca nije u prilici da kupi original dres voljenog kluba. 

 

 

Vesti o navijači brzo su stigle i do fudbalera, a prvi mu je u pomoć priskočio - Kevin Medina. Ofanzivac Malage uključio se u raspravu na društvenim mrežama i vlasniku lažnog dresa poslao primamljivu ponudu. 

"Smiri se druže, pričaj sa mnom i kada god želiš svrati na stadion, a ja ću ti dati svoj dres", poručio je Kevin Medina. 

Zanimljivo, navijač koji je prošao kroz pakao na društvenim mrežama imao je kopiju baš Medininog dresa sa brojem 11. Vrlo brzo je fan Malage odgovorio svom heroju i rekao da će u trening centar doći kada god Kevin Medina poželi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)
Live TV

Novi društveni sloj se pojavljuje u svetu! Depopulacija je najsumanutiji projekat vladara iz senke! (VIDEO)

Nemačka antiimigraciona Alternativa za Nemačku (AfD) slavi istorijski uspeh, velikom pobedom u istočnoj državi Tiringiji, a malo joj je nedostajalo da osvoji i najviše glasova u drugoj državi, Saksoniji. AfD je u Tiringiji osvojio skoro trećinu glasova, devet procenata ispred konzervativne Hrišćansko-demokratska unija (CDU) i daleko ispred tri vladajuće nemačke stranke. Ovo neverovatno političko dešavanje za Informer je komentarisao akademik Dragan Radenović u "Info jutru".

05.09.2024

12:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Još četiri dana do obračuna veka! Tramp protiv Kamale - pravila za predsedničku debatu u SAD nikad nisu bila ovakva!
ABC je mesto obračuna

Još četiri dana do obračuna veka! Tramp protiv Kamale - pravila za predsedničku debatu u SAD nikad nisu bila ovakva!

Kanal ABC njuz objavio je pravila prve debate predsedničkih kandidata Kamale Haris i Donalda Trampa, koja bi trebalo da bude održana 10. septembra u 21 čas po lokalnom vremenu u Filadelfiji, u Pensilvaniji. Moderatori će biti voditelji ABC-ja Dejvid Muir i Lindzi Dejvis, a Harisova i Tramp su pristali na sva pravila pre objavljivanja.

05.09.2024

22:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija