• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

06.09.2024

12:32

Vučić čestitao fudbalerima Srbije! Suština je u tome da se borite za svoju zemlju, za svoj grb...

starsport/reuters

Fudbal

Vučić čestitao fudbalerima Srbije! Suština je u tome da se borite za svoju zemlju, za svoj grb...

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije izborila je vredan bod protiv aktuelnog prvaka Evrope, Španije, u prvom kolu A divizije Lige nacija, odigravši remi bez golova u Beogradu.

Iako mnogi nisu verovali u pozitivan ishod, "orlovi" su pokazali borbenost i hrabrost, što je naišlo na pohvale sa svih strana.

Jednu od najvažnijih čestitki uputio je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je iz Malog Zvornika, gde je obišao radove na rekonstrukciji mosta na Drini, pohvalio tim Dragana Stojkovića.

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić

- Čestitam im na borbenosti i hrabrosti i na želji da se bore za nacionalni dres i grb - izjavio je Vučić, naglašavajući važnost rada izmenjenog tima Srbije u odnosu na prethodno Evropsko prvenstvo.

Vučić je posebno istakao oduševljenje partijama golmana Rajkovića, defanzivaca Milenkovića i Pavlovića, kao i mladog Birmančevića.

- Super su naši igrali, super su se borili. Uvek je dobro da budete pesimisti ili realisti, ali treba uvek svi da znaju da ćete svim srcem i snagom da se borite da pobedite. I naši momci su to svi noćas uradili, čestitam im na tom bodu - dodao je Vučić.

Foto: Starsportphoto

fudbalska reprezentacija Srbije

Predsednik je zaključio da je ključna stvar boriti se za svoju zemlju i zastavu, bez obzira na izazove i prepreke.

- Kao što rekoh, nije u pitanju ni Vučić, ni Piksi, ni ovaj, ni onaj. Suština je u tome da se borite za svoju zemlju, za svoj grb, za svoju zastavu, a ne da tražite razloge da to ne činite - poručio je predsednik Srbije. 

Srbija sada gleda napred ka sledećim izazovima u Ligi nacija, s nadom da će ovakav borbeni duh doneti još uspeha.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30